Πολιτική

21/10/2013 - 12:00

«Πλούσιο» το weekend του Δημάρχου !

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013, το απόγευμα παρακολούθησε τις εργασίες του Διευρυμένου Περιφερειακού Συνεδρίου, με θέμα: «Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Περιφερειακή Ανάπτυξη και Απασχόληση. Οι δυνατότητες στο Βόρειο Αιγαίο» και πραγματοποίησε σχετική ομιλία.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, παρέστη στα εγκαίνια της έκθεσης με θέμα: «CANEPAL – Φύση και Πολιτισμός», που οργανώνει το Εργαστήριο Κοινωνικής και Πολιτισμικής Ψηφιακής Τεκμηρίωσης του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με υπεύθυνο το Καθηγητή κ. Σωτήρη Χτούρη και απεύθυνε χαιρετισμό.

Το Σάββατο  19 Οκτωβρίου 2013, το βράδυ ο κ. Βουνάτσος, παρέστη στα εγκαίνια της δεύτερης προσωπικής έκθεσης σκίτσου του αυτοδίδακτου καλλιτέχνη, Ευάγγελου Καλογερογιάννη, με θέμα: «VERTIGO»,στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυτιλήνης.

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013, το πρωί, ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, συνοδευόμενος απο τους Αντιδημάρχους, Καθαριότητας, Ηλία Κουνιαρέλλη & Αυτεπιστασίας και Αγροτικής Οδοποιίας, Δημήτρη Μουτζούρη, παρέστησαν στην τελετή της εορτής του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Αρτεμίου, Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία ετελέσθη στο ομώνυμο ναύδριο του Αστυνομικού Μεγάρου Λέσβου με την χοροστασία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μυτιλήνης, κ.κ. Ιακώβου, παρουσία της ηγεσίας της Αστυνομίας των λοιπών τοπικών αρχών και Αστυνομικών Υπαλλήλων, εν ενεργεία και συνταξιούχων.

Το απόγευμα, ο κ. Βουνάτσος παρακολούθησε τους αγώνες του 1ου Τουρνουά WKF Kick – Boxing – MMA, που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.      

Μοιράσου το άρθρο!