Πολιτική

22/11/2010 - 20:40

Ποιοι ήταν παρόντες στην ίδρυση του κόμματος της Μπακογιάννη

Εκεί ήταν  ο κ. Κώστας Ζώρας τέως Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, τόσο ο ίδιος όσο και ο Γιάννης Γκιάλας καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας στη Χίο, ο Γιώργος Κρεατσάς Καθηγητής της Ιατρικής ο οποίος κατάγεται από την Χίο, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λέσβου της ΝΔ κ. Στρατής Γώμος, Δημήτρης Ματζαβίνος από την Μυτιλήνη, ο Χρήστος Κουρούτζας υποψήφιος διδάκτωρ στο Τμήμα Κοινωνιολογίας καθώς και φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Από την Χίο ήταν επίσης ο τέως βουλευτής Γιάννης Πίττας, ο Υποψήφιος Νομαρχιακός Συμβουλος κ. Χρήστος Τρικίλας, ο τοπικός σύμβουλος Καλαμωτής Άγγελος Γλαβάς και η δημοσιογράφος Τούλα Βογιατζή.

_________________________

Όπως ξέρουμε  το νέο κόμμα της κ. Μπακογιάννη θα αποκαλείται «Δημοκρατική Συμμαχία». Υπάρχει και η “Δημοκρατική Συμμαχίατης Ναμίμπια αλλά  δεν πιστεύουμε  να υπάρξει πρόβλημα. Εκεί είναι Αφρική ...

Η εικόνα αντιπροσωπεύει  την όλη εκδήλωση  της ιδρυτικής διακήρυξη του νέου κόμματος από την Ντόρα Μπακογιάννη.... η Ντόρα ξαφνικά εμφανίζεται ως παρθένα που δεν έχει καμία ευθύνη για το σημερινό χάλι !!!! Ντορούλα καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς !!!

ακολουθεί φωτογραφία από το αρχείο της Siemens...

Μοιράσου το άρθρο!