Πολιτική

10/11/2010 - 21:29

Πολιτικό ήθος από τον Παντελή Πατερέλλη

Ολοκληρώθηκε (10-11-2010) η συνάντηση του Παντελή Πατερέλλη με τους υποψήφιους του Συνδυασμού "Λέσβος,Δημιουργική Πορεία".

Τελικά επέλεξαν να αφήσουν ελεύθερους τους ψηφοφόρους τους!!!

Αναγνώρισε  ο Παντελής Πατερέλλης την καθυστέρηση να ξεκινήσει  ο συνδυασμός του και τόνισε  σε δηλώσεις του ότι οι ψηφοφόροι πρέπει να επιλέξουν τους  καλύτερους και ότι δεν είναι κοπάδι για να τους κατευθύνουν! Και κατέληξε λέγοντας  "ας πράξει ο καθένας κατά συνείδηση!"

Αν μη τι άλλο αυτή η επιλογή τιμά τον κο Πατερέλλη. Και με το τρόπο του έθεσε σοβαρή παρακαταθήκη για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση σε 3,5 χρόνια !

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Οι 333 συνεργάτες μου στον Συνδυασμό και ο ίδιος προσωπικά, απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στους χιλιάδες συμπολίτες μας για τη ψήφο που μας εμπιστεύτηκαν.Η λαϊκή ετυμηγορία μας έθεσε «εκτός μάχης» στην αναμέτρηση του δεύτερου γύρου την Κυριακή.Μαζί με τους συνεργάτες μου θα εξετάσω σε όλες του τις λεπτομέρειες και πτυχές το εκλογικό αποτέλεσμα.Εκείνο που σήμερα αβίαστα μπορεί να αξιολογήσει κανείς, είναι πως η εκλογική αυτή αναμέτρηση, για το ψηφοδέλτιο μας, έγινε κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, αφού όπως τελικά εξελίχθηκε «πληρώσαμε» το τίμημα της λεγόμενης «αντί-μνημονιακής» ψήφου, αλλά και ετερόκλητων, «κάτω από το τραπέζι», επί μέρους συμμαχιών.

Θα υπάρξει πολύ σύντομα, «εφ όλης της ύλης» συλλογική ανακοίνωση.

Εκτιμώ, όπως νομίζω και κάθε νοήμων άνθρωπος, ότι χιλιάδες Λέσβιοι πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν δεν είναι κοπάδι για να τους κατευθύνει κανείς σε οποιοδήποτε «μαντρί». Εξάλλου ο πλουραλισμός στη σύνθεση του ψηφοδελτίου μας, δεν συνάδει με γενικεύσεις και απλουστεύσεις για συλλογικές «γραμμές» και υποχρεωτικές υποδείξεις.

Μοιράσου το άρθρο!