Πολιτική

02/12/2010 - 17:21

Που κολλάει ο Βυθούλκας στο Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων....???

Στην εποχή μας έχει χαθεί το μέτρο...

Άλλη μια απόδειξη  θα ζήσουμε την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Μυτιλήνη!

Καθηγητής Ομοιοπαθητικής (που δεν είναι ΙΑΤΡΟΣ) και  ακούει στο όνομα  Γεώργιος Βυθούλκας θα αναγορευθεί  Επίτιμος  Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων.

Τώρα αν αναρωτηθεί κανείς τι  σχέση έχει η Ομοιπαθητική με το συγκεκριμένο τμήμα είναι ζήτημα που σηκώνει κουβέντα και ... γλείψιμο!!!

Το Πανεπιστήμιο πάντως έχει έτοιμη την απάντηση :

 

Δεν μπορεί  ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που έχει αμφισβητηθεί από την επιστημονική κοινότητα να κάνει κάποιον Επίτιμο !!!

Διαβάσαμε το Βιογραφικό του κου Βυθούλκα και ο άνθρωπος έχει διακριθεί στην ομοιοπαθητική! Είναι αν θέλετε ο πατέρας της ομοιοπαθητικής στην Ελλάδα!

ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ!!!! Δεν είναι ο πνευματικός άνθρωπος που τον κάνουμε Επίτιμο Καθηγητή ως ένδειξη τιμής ανεξάρτητα από το γνωστικό αντικείμενο!!!

ΕΛΕΟΣ!  ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!

Και ευτυχώς η Υπουργός Παιδείας άρχισε να κλείνει τα πανεπιστημιακά "μαγαζάκια"

 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του Πανεπιστήμιου:

Το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ σε αναγνώριση της μεγάλης προσφοράς του κ. Γεωργίου Βυθούλκα, Επίτιμου Καθηγητή της Ιατρικής Ακαδημίας Μόσχας και Καθηγητή της Ιατρικής Ακαδημίας Κιέβου, στην  Ομοιοπαθητική Ιατρική καθώς και της  προσφοράς των σημαντικών γνώσεών του στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ολιστικά Εναλλακτικά Θεραπευτικά Συστήματα – Κλασική Ομοιοπαθητική» του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων, τον αναγορεύει σε Επίτιμο Καθηγητή του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων.

 

Η τελετή της Αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί στη Μυτιλήνη, έδρα του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 6:30 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης.

 

Η τελετή θα ξεκινήσει με τον χαιρετισμό του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Καθηγητή Πάρι Τσάρτα και  θα ακολουθήσει προσφώνηση του τ. Πρύτανη Καθηγητή Ανδρέα Τρούμπη. Η παρουσίαση της προσωπικότητας και του έργου του τιμώμενου θα γίνει από τον Πρόεδρο του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων, Καθηγητή Ιωάννη Δαρζέντα.

Αμέσως μετά την περιένδυση του τιμώμενου με την τήβεννο του Πανεπιστημίου Αιγαίου ο  Επίτιμος Καθηγητής κ. Γ. Βυθούλκας θα δώσει διάλεξη με τίτλο: Εκπαίδευση στην Ομοιοπαθητική: Σκέψεις και Προτάσεις

 

Η ακαδημαϊκή τελετή της Αναγόρευσης θα είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο

Μοιράσου το άρθρο!