Πολιτική

13/02/2014 - 14:07

Προεκλογική διαμαρτυρία ΟΝΝΕΔ για τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας...

trong>Λίγο πριν τις εκλογές η ΟΝΝΕΔ Λέσβου  θυμήθηκε να αναζητήσει τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και... να διαμαρτυρηθεί επειδή τα μέλη της δεν  μπορούν να κλείσουν ραντεβού μαζί του...  'Ισως να μην γνωρίζουν τα μέλη της ΟΝΝΕΔ ότι ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας γυρνάει από τα ξημερώματα στους δρόμους και φροντίζει για την καθαριότητα. Τι να  πεις στα μέλη της ΟΝΝΕΔ... Χαμογελάμε !!

Η ανακοίνωση της  ΟΝΝΕΔ:

 

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας ….. Αγνοείται…

Η ΟΝΝΕΔ βλέποντας το μέγα πρόβλημα των σκουπιδιών, που μας ταλανίζει σε καθημερινή βάση, αποφάσισε να κάνει μία παρέμβαση στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο καθαριότητας.

Επικοινωνήσαμε με το γραφείο του, την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014 και μας ενημέρωσαν ότι δεν γνώριζαν πότε και αν θα έρθει ο Αντιδήμαρχος. Τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014, τηλεφωνήσαμε εκ νέου από νωρίς το πρωί, ωστόσο δεν γνώριζαν, και πάλι, εάν θα βρίσκεται ο Αντιδήμαρχος στο γραφείο του. Επιπλέον, δεν υπήρχε δυνατότητα καθορισμού συγκεκριμένης ημερομηνίας για ραντεβού, παρά μόνο μία παρότρυνση να περάσουμε από το Δήμο και να…περιμένουμε! Μετά από συνεχόμενες τηλεφωνικές οχλήσεις μας, κράτησαν τα στοιχεία μας με σκοπό να επικοινωνήσουν… άμεσα… μαζί μας. Όπως προκύπτει, οι απαντήσεις που λάβαμε δε συνάδουν με «οργανωμένο γραφείο αιρετού Αντιδημάρχου».

Έως σήμερα κανείς δεν έχει έρθει σε επικοινωνία, δείγμα της γενικότερης ανοργάνωτης κατάστασης τόσο στο γραφείο του αντιδημάρχου, όσο και στους δρόμους με τα σκουπίδια να περιμένουν… Πότε οι αρχές θα θυμηθούν να τα μαζέψουν…;

Εμείς ως πολιτική οργάνωση, αλλά πάνω από όλα ως νέοι, έχουμε ολοκληρωμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις για τη συλλογή και την ανακύκλωση των σκουπιδιών. Το μόνο που θέλαμε, ήταν, να μάθουμε γιατί κυριαρχεί αυτή η δυσάρεστη κατάσταση των σκουπιδιών σε όλη τη Λέσβο και γιατί υπάρχουν μόνο συγκεκριμένες περιοχές που πάντα είναι καθαρές.

Πάντως, εμείς θα επιμείνουμε και θα αναμένουμε την επικοινωνία με το Δήμο...

Εκ της Νομαρχιακής Διοικούσας της ΟΝΝΕΔ

Μοιράσου το άρθρο!