Πολιτική

12/02/2014 - 13:04

Προοπτικές.... για μετεστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, στο γραφείο του, με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου, Δημήτρη Αλεξίου, τον Αντιπρόεδρο, Αντώνη Χρυσίδη τον Γενικό Γραμματέα, Απόστολο Παπαδελλη, τον Οργανωτικό Γραμματέα, Νικόλαο Καρέτα και το μέλος, Κωνσταντίνο Ξένο.

 Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε το αίτημα των παραπάνω για μετεστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής, στο κτίριο της πρώην Εμπορικής Τράπεζας.

Ο Δήμαρχος, αφού άκουσε με προσοχή τους συνδικαλιστές, επανέλαβε την προσωπική του επιθυμία να παραχωρηθεί το Δημοτικό οίκημα του τέως Δήμου Καλλονής, το οποίο μισθωνόταν από την εκεί Εμπορική Τράπεζα, η οποία μετακινήθηκε αλλού, με τους όρους και τις προϋποθέσεις που έθεσε στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, Αθανάσιο Ανδρεουλάκο, με τους οποίους αυτός συμφώνησε, κατά τη συνάντηση τους στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, την προηγούμενη Παρασκευή 7 – 2 – 2014, για το ίδιο αυτό θέμα και αναμένεται να αποσταλεί από το Υπουργείο αρμόδιος μηχανικός για τη μελέτη του χώρου, και να εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο κ. Βουνάτσος, επέδωσε στους συνδικαλιστές όλα τα σχετικά με το θέμα έγγραφα που είχε αποστείλει από τις 31 – 1 – 2014, στην πολιτική ηγεσία τους ως άνω Υπουργείου και τους ευχαρίστησε για την εποικοδομητική συνεργασία.       

Τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου, ευχαρίστησαν με τη σειρά τους τον κ. Βουνάτσο για τη συνάντηση και το ειλικρινές ενδιαφέρον του, τόσο για το συγκεκριμένο ζήτημα, όσο και γενικότερα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, στη Λέσβο.

Μοιράσου το άρθρο!