Πολιτική

13/03/2012 - 14:18

Προβολή των νησιών Βορείου Αιγαίου στο τουριστικό περιοδικό BELL’ EUROPA

href="/lesvosnews.net/sites/default/files/2012/03/bell.jpg">Στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής των νησιών του Βορείου Αιγαίου στο εξωτερικό, και μετά από συνεργασία του ΕΟΤ Μιλάνου με την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Αποστολία Λύκου, θα πραγματοποιηθούν δύο αφιερώματα για τη Λέσβο στο κορυφαίο Τουριστικό περιοδικό BELL’ EUROPA, του εκδοτικού οργανισμού Cairo Editori. Μέσω των αφιερωμάτων αυτών θα προβληθούν όχι μόνο οι φυσικές ομορφιές της Λέσβου, που αποτελούν πόλο έλξης των Ιταλών τουριστών της θερινής περιόδου, αλλά και η ξεχωριστή πολιτιστική της ταυτότητα και κληρονομιά, η οποία σε συνδυασμό με την φημισμένη οινογαστρονομία της μπορεί να κερδίζει την μάχη στις διεθνείς αγορές για Τουρισμό όλο τον χρόνο.

Για την πραγματοποίηση των αφιερωμάτων, θα μετακινηθεί στην Λέσβο την  περίοδο 17 έως 23 Απριλίου, η δημοσιογράφος κα Lorenza Ferrighi και ο φωτογράφος κος Gabrielle Cropi.

Το πρώτο αφιέρωμα στο οποίο θα περιλαμβάνονται και πρακτικές πληροφορίες ( Ξενοδοχεία , εστιατόρια, κλπ.) θα δημοσιευθεί τον προσεχή Ιούνιο 2012  ενώ το δεύτερο την άνοιξη του 2013. Πρέπει να επισημανθεί ότι το εν λόγω κορυφαίο Τουριστικό περιοδικό εκδίδεται μηνιαίως σε 60.000 αντίτυπα με διακίνηση σε όλη την Ιταλική επικράτεια και οι αναγνώστες του είναι κυρίως μεσαίου- υψηλού μορφωτικού επιπέδου.

Μοιράσου το άρθρο!