Πολιτική

31/01/2014 - 17:13

Ψεύτες ! ! !

yle="text-align: justify;">Στις αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ απέδωσε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης την κυβερνητική απόφαση να μη γίνουν αλλαγές στον Καλλικράτη σε σχέση με τα όρια των δήμων. Σύμφωνα με όσα είπε σε συνέντευξή του στο Star, δεν πρόκειται να «σπάσουν» δήμοι, όχι τουλάχιστον πριν από τις εκλογές του Μαίου. Και αυτό γιατί, όπως εξήγησε, μια τέτοια αλλαγή δεν θα περνούσε από τη Βουλή, λόγω της κατηγορηματικής αντίθεσης του ΠΑΣΟΚ που έχει διαμηνύσει ότι δεν πρόκειται να υπερψηφίσει μια τέτοια νομοθετική ρύθμιση. Ο κ. Μιχελάκης υπερασπίστηκε πάντως την ανάγκη να γίνουν αλλαγές στον Καλλικράτη, αναφερόμενος ειδικά στο παράδειγμα της Λέσβου όπου 13 δήμοι έγιναν ένας, το οποίο θεωρεί ως κατεξοχήν περίπτωση ανορθολογισμού.

 

Δεν "σπάει" ο Δήμος Λέσβου! Μας κορόιδεψαν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία! ΨΕΥΤΕΣ !!! ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΎΝ ΤΏΡΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΎ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΎΘΥΝΟΙ !!!
 

Κι ενώ όλοι διαβεβαιώνουν σε πολιτικό επίπεδο ότι ο Δήμος Λέσβου θα «σπάσει» σε περισσοτέρους Δήμους, οι πληροφορίες αναφέρουν ακριβώς το αντίθετο.

Σε επικοινωνία που είχε σήμερα η δημοσιογράφος Βίκυ Καλοφωτιά με στέλεχος του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών ελέχθει ότι στην παρούσα φάση δεν υπάρχει το ενδεχόμενο ο Δήμος Λέσβου να «σπάσει» σε περισσότερους Δήμους. Επίσης το ίδιο στέλεχος δήλωσε έκπληκτος για τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα στα τοπικά ΜΜΕ. Στην προσπάθεια μας να επικοινωνήσουμε με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μιχελάκη το στέλεχος του Γραφείου Τύπου μας επισήμανε ότι ο κος Μιχελάκης δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση πριν τις τελικές αποφάσεις και ανακοινώσεις.

 

Από το παραπάνω εύκολα προκύπτει το συμπέρασμα ότι όλο αυτό το σήριαλ με την αναθεώρηση του Καλλικράτη ήταν ένας τεράστιος εμπαιγμός. Έδιναν υποσχέσεις ενώ ήξεραν την αλήθεια.

Άφησαν την υπόθεση να φθάσει σε οριακό χρονικό σημείο από πλευράς ψήφισης  του Νομοσχεδίου και τώρα ανακάλυψαν τις αντιδράσεις.

Τεράστιες και οι ευθύνες του Δημάρχου που δεν πραγματοποίησε ούτε τα δημοψηφίσματα και ούτε μπόρεσε να οργανώσει το κόσμο της Λέσβου. Ούτε μια συμβολική συγκέντρωση δεν  έγινε για το «σπάσιμο» του Δήμου Λέσβου. 

Αυτός ο τόπος έχει την ατυχία να μην έχει πολιτικούς με ανάστημα.

Καληνύχτα Λέσβο!

 

Δείτε το επίμαχο σημείο της συνέντευξης στο 22:30 του βίντεο, ο Μιχελάκης μιλάει για τη Λέσβο και ρίχνει την ευθύνη στο ΠΑΣΟΚ


 

Μοιράσου το άρθρο!