Πολιτική

13/05/2013 - 13:57

Ψεύτικες οι υποσχέσεις για αλλαγή του Καλλικράτη στη Λέσβο

Ψεύτικες οι υποσχέσεις για αλλαγή του Καλλικράτη στη Λέσβου

>Από το Γραφείο Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Μετά και την τελευταία απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Στυλιανίδη σε κοινή ερώτηση των Βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων κας Χρυσοβελόνη και κ. Κουίκ, επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι φόβοι περί ‘’ναυαγίου’’ στην υπόθεση της διάσπασης του ενιαίου Δήμου Λέσβου.

Οι προ διετίας υποσχέσεις του σημερινού Πρωθυπουργού και οι διαβεβαιώσεις του συντοπίτη μας Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών για τη δημιουργία νέων Δήμων στη Λέσβο μετετράπησαν σε «ενδεχόμενη ανάληψη πρωτοβουλίας».. Η εκ των ων ουκ άνευ λύση για το μεγαλύτερο πρόβλημα του νησιού μας συνεχώς αναβάλλεται , αφού το αρμόδιο Υπουργείο «σταθμίζει ( ακόμη) το βαθμό ωριμότητας των όποιων αλλαγών» και παράλληλα υποτιμά τη νοημοσύνη των 80.000 κατοίκων της Λέσβου..

Η αγανάκτηση των κατοίκων της Λέσβου, τα ατέλειωτα προβλήματα, οι συνεχιζόμενες παραιτήσεις αιρετών στο Δήμο Λέσβου φαίνεται πως δεν συγκινούν τους, παροικούντες την Ιερουσαλήμ , βουλευτές της Λέσβου που τηρούν σιγή ιχθύος επί του θέματος...

Είναι βέβαιο λοιπόν πως τα "ἔπεα πτερόεντα" θα συνεχίζονται έως τη στιγμή που ο Λεσβιακός λαός θα αποφασίσει να απαλλαγεί δια παντός τόσο από το στενό κοστούμι του Καλλικράτη που οι κύριοι Ραγκούσης και Σηφουνάκης έραψαν, ο κ. Βογιατζής ευλόγησε και ο κ. Σαμαράς αποφάσισε πως θα πρέπει να το φοράμε για πάντα, όσο και απ’ αυτούς που επανειλημμένα τον κορόιδεψαν..

Μοιράσου το άρθρο!