Πολιτική

14/03/2011 - 16:17

"Ρόμπα" έγινε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Λήμνου: μετά από 5 ώρες ανακάλεσαν την ανακοίνωση τους, ενάντια στην εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ"

Γελάστε με την καρδιά σας!!! Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Λήμνου με νέα ανακοίνωση της ανακαλεί την ανακοίνωση της ενάντια στην εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ".
Διαβάστε την αρχική ανακοίνωση: http://lesvosnews.net/2011/03/14/44-267/ Λίγες ώρες μετά την αρχική ανακοίνωση η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Λήμνου κάνει λόγο για "αυθορμητισμό" του συντακτή  της ανακοίνσωης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και προσπαθεί να τα μπαλώσει!!!   Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.... Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Λήμνου:
Ως συνέχεια στο Δελτίο τύπου που εκδόθηκε από την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΛΗΜΝΟΥ στις 13/3/2011 εκφράζουμε την λύπη μας  για τα όσα ειπώθηκαν και επακολούθησαν αυτού. Πρόκειται για παρερμηνεία και φανερώνουν τον αυθορμητισμό στην διατύπωση των λεγομένων του συντάκτη .  Η υποβάθμιση του τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής δεν διαπράχθηκε από την συντάκτρια της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ αλλά από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ που για πολλοστή φορά με έμμεσους τρόπους προσπαθεί να αποδείξει την επιτακτική ανάγκη να κλείσει το ΤΕΤΔ. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΛΗΜΝΟΥ εδώ και αρκετές μέρες έχει προτείνει την αλλαγή των παραδοσιακών συγγραμμάτων  με ψηφιακά. Επίσης θεωρούμε ότι τέτοιες έρευνες θα πρέπει να δημοσιεύονται από τον τοπικό τύπο με περισσότερη προσοχή. 150 φοιτητές στην Λήμνο προσπαθούν καθημερινά να καταλάβουν ποιος παίζει μαζί τους και ποιος πραγματικά νοιάζεται για αυτούς, για το τμήμα και για την Λήμνο γενικότερα. Ζητούμε από τον έντυπο τύπο αλλά και την κοινωνία της Λέσβου να σταθεί στο πλευρό μας. Είμαστε νέοι που αποφασίσαμε να σπουδάσουμε σε ένα ακριτικό τόπο χωρίς να αισθανόμαστε  φοιτητές κατωτέρου επιπέδου. Η ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΛΗΜΝΟΥ ιδρύθηκε για να εκπροσωπεί τους φοιτητές της Λήμνου, να προβάλλει τα προβλήματά τους και να φανερώνει τις καταστάσεις όπως ακριβώς έχουν. Ως εκ τούτου δεν δεχόμαστε την πάσης φύσεως και κατεύθυνσης απειλή. Αντιθέτως είμαστε διαθέσιμοι σε κάθε δημοκρατική συνομιλία για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τον τόπο του γενικότερα. Τέλος προτείνουμε στον έντυπο και ευρύτερο τομέα των ΜΜΕ του νομού Λέσβου να πραγματοποιήσουν ένα οδοιπορικό στο νησί του Ηφαίστου ώστε να προβάλλουν τις συνθήκες διαβίωσης και εκπαίδευσης των  φοιτητών εδώ. Να προβάλλουν το γνωστικό αντικείμενο του τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής και την αναγκαιότητα των αποφοίτων του στην ελληνική κοινωνία. Με τιμή

Μοιράσου το άρθρο!