Πολιτική

27/09/2013 - 15:58

Σ. Γαληνός κατά Χ. Αθανασίου με φόντο το Δίστομο...

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες λυπούμαστε για τον κ. Αθανασίου αλλά ...... για μια ακόμα φορά, η κυβέρνηση όχι μόνο αποτυγχάνει, αλλά αρνείται να διεκδικήσει τα συμφέροντα και τα συνταγματικά δικαιώματα του Ελληνικού λαού

Μια ακόμα παραβίαση των συνταγματικών δικαιωμάτων του Ελληνικού λαού συνιστά η άρνηση του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Χ. Αθανασίου, όπως εκφράστηκε σε συνέχεια ερώτησης του Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Β. Καπερνάρου, να προχωρήσει σε αναγκαστική εκτέλεση, εις βάρος του Γερμανικού Δημοσίου, της δικαιωτικής απόφασης της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου για τις αποζημιώσεις της σφαγής του Διστόμου.

Η πολύχρονη δικαστική περιπέτεια των Διστομιτών, η οποία αντιμετώπισε πολλές φορές τις πολιτικές παρεμβάσεις χειραγώγησης της Δικαιοσύνης, ήδη από την εποχή της κυβέρνησης Σημίτη, για μια ακόμα φορά σκοντάφτει στις πολιτικές σκοπιμότητες εκποίησης των νομίμων δικαιωμάτων της χώρας.

Η κυβέρνηση παραιτείται, δια του Υπουργού Δικαιοσύνης, ερήμην του Ελληνικού λαού, από νόμιμες αποζημιώσεις για δεινά που αυτός έχει υποστεί,  ακόμα και όταν αυτές επιδικάζονται από την Ολομέλεια του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας, επικαλούμενη την «ειρήνη» στις Ελληνογερμανικές σχέσεις, ενώ με την πράξη της αυτή προσβάλλει για μια ακόμα φορά το κύρος της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Για μια ακόμα φορά, η κυβέρνηση όχι μόνο αποτυγχάνει, αλλά αρνείται να διεκδικήσει τα συμφέροντα και τα συνταγματικά δικαιώματα του Ελληνικού λαού.

 

Σπύρος Γαληνός

Γενικός Γραμματέας Ανεξάρτητων Ελλήνων

 

Μοιράσου το άρθρο!