Πολιτική

31/03/2014 - 06:14

Σ. Γεωργούλας από Καλλονή: Η εγκατάλειψη της Λεσβιακής υπαίθρου στόχος τη μνημονιακής πολιτικής

Σ

την Καλλονή περιόδευσε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου Στράτος Γεωργούλας, συνοδευόμενος από μέλη της Δημοτικής Κίνησης «ο Άλλος Δρόμος». Κατά την διάρκεια της περιοδείας του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής αλλά και πραγματοποίησε συνάντηση με την δραστήρια Ομάδα Εθελοντικής Δράσης Καλλονής.

Ο κ. Γεωργούλας σε δηλώσεις του από την Καλλονή τόνισε πως «Η εγκατάλειψη της Λεσβιακής υπαίθρου είναι στόχος τη μνημονιακής πολιτικής της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και των ντόπιων εκφραστών του. Εμείς θα δώσουμε μάχες για να κρατηθούν οι άνθρωποι στον τόπο τους και να μπορούν να επιβιώσουν. Η Καλλονή πρέπει να αποκτήσει καθοριστικό ρόλο τόσο για την οικονομική ζωή όσο και για την διοικητική εξυπηρέτηση της ευρύτερης περιοχής του δυτικού νησιού, έστω και αν χρειαστεί να συγκρουστούμε με καθεστωτικές πολιτικές δυνάμεις και τις μνημονιακές τους επιλογες.»

Σε άλλο σημείο των συνομιλιών που είχε με τους κατοίκους της περιοχής επεσήμανε πως «Ο βιολογικός καθαρισμός της Καλλονής πρέπει να λειτουργήσει. Πρόθεση μας είναι η συνεργασία με τους τεχνικούς του Δήμου αλλά και με ειδικούς τέτοιων έργων ώστε να επιδιώξουμε λύσεις που θα καταστήσουν το έργο λειτουργικό διότι σε λίγο διάστημα που θα οδηγηθούν στην επεξεργασία και τα λύματα της Αγίας Παρασκευής τα προβλήματα θα μεγαλώσουν.»

Μοιράσου το άρθρο!