Πολιτική

11/11/2013 - 18:19

Το Σαββατοκύριακο του Δημάρχου

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013, το απόγευμα ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, παρέστη στα εγκαίνια του Παραρτήματος Βορείου Αιγαίου της Ανωτάτης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.), στη Μυτιλήνη.

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013, το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, ο Δήμαρχος, παραβρέθηκε στην εκδήλωση με θέμα: «Ιδιαίτερες Γνωστικές Δεξιότητες των μαθητών με Σ. Άσπεργκερ – ΔΑΦ», που οργάνωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων με Δυσλεξία και Ελλειμματική Προσοχή.

Αργότερα μετέβη στο Επιμελητήριο, όπου παρακολούθησε την παρουσίαση των ψηφιακών εφαρμογών, των εκπαιδευτικών παιχνιδιών και αποτελεσμάτων που προκύπτουν από τη συμμετοχή της Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης Λέσβου (Ε.Τ.Α.Λ. Α.Ε.), στα έργα:

  • «ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑ, «ΚΥΠΡΟΣ – ΚΡΗΤΗ – ΛΕΣΒΟΣ», με ακρωνύμιο: «ΟΙΚΟΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ».
  • «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ», με ακρωνύμιο: «ΑΓΡΟΤΟΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ».

            Αμέσως μετά, ο κ. Βουνάτσος, παρέστη στην παρουσίαση του βιβλίου του Συγγραφέα – Ιστορικού, κ. Παναγιώτη Παρασκευαϊδη, με τίτλο: Ή Προσφυγιά του Β’ Διωγμού στη Λέσβο», που οργάνωσαν οι εκδόσεις «Ταρταρούγα» και η εφημερίδα «Πολιτικά».

            Σήμερα το μεσημέρι, ο Δήμαρχος, μαζί με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο, Χρήστο Κορδώνη, συμμετείχε στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, στο πλαίσιο της δράσης: «Προώθηση της παροχής υπηρεσιών υγείας στα νότια σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Μετανάστες, Ρομά και άλλες ευάλωτες ομάδες», που οργάνωσε ο Διεθνής Οργανισμός για τη Μετανάστευση.

 

 

Μοιράσου το άρθρο!