Πολιτική

29/11/2013 - 14:33

Σε ποιον ανήκει αυτό το όχημα; Γνωρίζει ο Δήμος Λέσβου; Παράξενες ιστορίες UFO...

Σ

την καταγγελία του Τ.Σ. της Δ.Κ. Ερεσού σχετικά με την δραστηριότητα του αγνώστου ταυτότητας οχήματος στην παραλία της Ερεσού (θέση Αφεντέλη), ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής κ. Βατός απάντησε στην εφ. «ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ» (14/11/2013):

«Ο Δήμος δεν έχει σχέση ή εμπλοκή με το συγκεκριμένο ζήτημα και όπως πληροφορήθηκα κι εγώ ο ίδιος, οι εργασίες έγιναν από ιδιώτη με σκοπό να καθαριστεί η ακτή μετά το τέλος της τουριστικής περιόδου. Μακάρι να αναλάβουν κι άλλοι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες».

Καταρχήν οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιδήμαρχο για το σεβασμό που δείχνει προς το θεσμό των Τοπικών Συμβουλίων, αφού ποτέ δεν απάντησε σε σχετικό ερώτημα που του είχε απευθύνει το Τ.Σ. της Δ.Κ. Ερεσού (αρ. πρωτ. 78949/25-9-2013), ενώ άμεσα ανταποκρίθηκε στον Τύπο.

Επίσης, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κ. Αντιδήμαρχο που επιτέλους αποκαλύπτει ότι είναι γνώστης της δραστηριότητας του UFO (αγνώστου ταυτότητας) οχήματος.

Παρακαλούμε δε από τον κ. Αντιδήμαρχο να μας αποκαλύψει και την ταυτότητα του UFO (αγνώστου ταυτότητας) ευεργέτη μας, ώστε να τον τιμήσουμε δεόντως και να τον θερμοπαρακαλέσουμε να μας κάνει ένα ακόμα δώρο, το Μάιο 2014, καθαρίζοντας και την υπόλοιπη παραλία μας, αφού ο κ. Αντιδήμαρχος κι οι υπηρεσίες των οποίων προΐσταται αδυνατούν να αντεπεξέλθουν σε τέτοιου είδους υποχρεώσεις, που προφανώς δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητες τους.

Τέλος, επειδή μετά τη δημοσιότητα που δώσαμε στο ζήτημα, ενημερωθήκαμε ότι το UFO όχημα εμφανίστηκε και σε άλλες παραλίες της Λέσβου (επισυνάπτουμε φωτογραφίες από την Ερεσό και την Πέτρα), παρακαλούμε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι σχετικά με την υπόθεση να μας ενημερώσει:

  1. Είναι ιδιοκτήτης και χειρίστης του UFO οχήματος ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Πέτρας, όπως συστήθηκε σε Δημότη της Ερεσού;
  2. Το εργαλείο καθαρισμού της ακτής που έφερε το UFO όχημα ανήκει στον ιδιοκτήτη του τρακτέρ ή στο Δήμο Λέσβου;
  3. Αμείφθηκε ο UFO «ευεργέτης» μας για το καλό που μας έκανε από το Δ. Λέσβου και από ποιόν κωδικό;
  4. Σε τι εντέλει αποσκοπεί το θέατρο σκιών (ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ) που υποχρεωνόμαστε να ζούμε από την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής; Μήπως υποκρύπτεται η πρόθεση δημιουργίας νέων θέσεων χρήσης στην παραλία της Ερεσού, οι οποίες θα παραχωρηθούν με «αντικειμενικά» κριτήρια κι έναντι ασήμαντων ανταλλαγμάτων;

Κλείνοντας και μετά τη διασπορά της είδησης περί εμφάνισης UFO στη Λέσβο, δηλώνουμε ότι πολύ μεγάλη χαρά θα μας έδινε η επιβεβαίωση της φήμης ότι πρόκειται για το μεγαλεπήβολο σχέδιο της δημιουργίας κοσμοδρομίου στην Ερεσό, αφού ο χειριστής του UFO οχήματος είχε δηλώσει σε δημότες της Ερεσού που παρακολούθησαν την δραστηριότητά του ότι αμείβεται από το Πρόγραμμα «ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ», εννοώντας προφανώς το διαστημικό πρόγραμμα της Ε.Ε.

Για το Τ.Σ. της Δ.Κ. Ερεσού

Η Πρόεδρος

Παναγιώτα Τελωνιάτη

Μοιράσου το άρθρο!