Πολιτική

23/04/2012 - 00:43

Σε Αγιάσο,Πάμφιλα και Λουτρά ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Παναγιώτης Καπάρας

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του στα χωριά της Λέσβου, ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Λέσβου κ. Παναγιώτης Καπάρας, επισκέφτηκε το περασμένο Σάββατο την Αγιάσο και συναντήθηκε με κατοίκους του χωριού. Ο κ. Καπάρας άκουσε τους προβληματισμούς τους και τις αγωνίες τους, τονίζοντάς τους την κρισιμότητα της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης.

«Είναι δεδομένο και γίνεται ακόμη πιο σαφές μετά από κάθε συνάντησή μου με τους πολίτες, ότι στις 6 του Μάη διακυβεύεται το μέλλον του τόπου μας. Η εκλογική αναμέτρηση που έρχεται είναι η πιο κρίσιμη από τη μεταπολίτευση και έπειτα και μας δίνει την ευκαιρία με την ψήφο μας να δώσουμε ένα τέλος σε πρακτικές, νοοτροπίες και πολιτικές που επέφεραν την έκπτωση σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας», δήλωσε χαρακτηριστικά με την ολοκλήρωση της επίσκεψης.

Ο κ. Καπάρας την Κυριακή επισκέφτηκε τα Πάμφιλα, τιμώντας την επέτειο των εγκαινίων του Ιερού Ναού της Αγίας Βαρβάρας, ενώ το βράδυ της ιδίας μέρας παρευρέθηκε στα Λουτρά, στις εκδηλώσεις εορτασμού του πολιούχου Αγίου Γεωργίου.

Μοιράσου το άρθρο!