Πολιτική

16/08/2011 - 15:48

Σε Αγιάσο,Βρίσα,Σκαλοχώρι, Πέτρα και Λεπέτυμνο ο Δήμαρχος Λέσβου

Χθες, Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011, το πρωί ο Δήμαρχος παρέστη στην Θεία Λειτουργία και τη λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας  στην Αγιάσο, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αγιάσου Γεώργιο Βουνάτσο, την Πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» Αναστασία Αντωνέλλη, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Ηλία Κουνιαρέλλη, και τους τοπικές άρχοντες της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάσου.

Επίσης, χθες το βράδυ, ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Μήθυμνας Λευτέρη Βογιατζή, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Λεπετύμνου Θεμιστοκλή Καμμένο και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αργένου Νικόλαο Δρακούλη, παρέστη στη χοροεσπερίδα που διοργάνωσε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Παναγίας Λεπετύμνου, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ολοκλήρωση των εργασιών του περιβάλλοντος χώρου της εκκλησίας και του καμπαναριού της.

Την Κυριακή 14 Αυγούστου 2011 το πρωί ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Περιβάλλοντος Γιάννη Βατό, Καθαριότητας Ηλία Κουνιαρέλλη, και Καλλονής Ευάγγελο Γιαβάση, παρέστη στα «Πανσκαλοχωρίτια» που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος των εν Αθήναις Σκαλοχωριτών «Ο Άγιος Γεώργιος», καθώς και στη λαϊκή συνέλευση που ακολούθησε στην οποία ετέθησαν διάφορα ζητήματα που απασχολούν την κοινότητα στα οποία απάντησαν ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι.

Επίσης, την Κυριακή το βράδυ ο Δήμαρχος παρακολούθησε τον πανηγυρικό εσπερινό της εορταζούσης εκκλησίας της Παναγίας στην Πέτρα, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Τουρισμού Ταξιαρχούλα Πνακά, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Ηλία Κουνιαρέλλη και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Πέτρας. Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος παρακολούθησε τους χορούς από το Χορευτικό Συγκρότημα του νεο-ιδρυθέντος Πολιτιστικού Συλλόγου Πέτρας και συνεχάρη τους νεαρούς μαθητές και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για την πολύ πετυχημένη εκδήλωση.

Το Σάββατο 13 Αυγούστου 2011 ο Δήμαρχος Λέσβου συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Γιάννη Βατό, Ηλία Κουνιαρέλλη και Ευάγγελο Γιαβάση παρέστη σε λαϊκή συνέλευση που διοργάνωσε στην Ανεμώτια ο Σύλλογος των εν Αθήναις Ανεμωτισίων όπου κι εκεί ετέθησαν διάφορα ζητήματα στα οποία δόθηκαν οι δέουσες απαντήσεις από τον Δήμαρχο και τους παριστάμενους Αντιδημάρχους. Επίσης, το βράδυ ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Ηλίας Κουνιαρέλλης έσπευσαν στο χώρο της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην περιοχή του Βούβαρη ποταμού, ενημερώθηκαν από τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για το γεγονός και συνεχάρησαν όλους τους πυροσβέστες για την άμεση κατάσβεση της πυρκαγιάς. Τέλος, αργά το βράδυ ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πολιχνίτου Νίκο Κατράνη και την Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Βρίσας Λίτσα Ψωμά, παρέστη στην ετήσια χοροεσπερίδα που διοργάνωσαν οι Σύλλογοι των εν Αθήναις και των εν Μυτιλήνη Βρισαγωτών και ευχαρίστησε  τους Προέδρους των συλλόγων κ. Ψαριανό και κ. Μαυρουδή αντίστοιχα, οι οποίοι με τις σειρά τους ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Λέσβου για τις προσπάθειες που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή προς επίλυση των προβλημάτων της Βρίσας  και ιδίως για το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα και Μουσείο εκεί σε συνεργασία με την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών και λοιπούς φορείς της Λέσβου.

Μοιράσου το άρθρο!