Πολιτική

25/04/2012 - 11:55

Σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Λέσβου, για την «ανοιχτή επιστολή» του κ. Σηφουνάκη.

trong>Σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Λέσβου, για την «ανοιχτή επιστολή» του κ. Σηφουνάκη.

Οι «παρενέργειες» του μνημονίου, καταστρέφουν τα νησιά μας!

Ο κ. Σηφουνάκης, θεωρεί το μνημόνιο, «σαν πικρό φάρμακο, με βαριές παρενέργειες». Αυτές τις «παρενέργειες» τις βλέπουμε καθημερινά, μπροστά μας, δίπλα μας, μέσα στα σπίτια μας:

Είναι οι 13.617 άνεργοι, που ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε για τον Μάρτιο στα νησιά μας -αριθμός πρωτοφανής για τα δεδομένα της τοπικής μας κοινωνίας!, «Παρενέργειες», είναι ακόμα, τα μαγαζιά που κλείνουν το ένα μετά το άλλο στην Ερμού, στις συνοικίες της πόλης και στα χωριά. «Παρενέργειες» είναι και οι νέοι που φεύγουν, οι εκατοντάδες άποροι και οι συμπολίτες μας που ψάχνουν στα σκουπίδια!

Εφόσον, τα κόμματα του μνημονίου και όλοι όσοι στηρίζουν το μνημόνιο, σχηματίσουν κυβέρνηση μετά τις εκλογές, τότε με σιγουριά οι «παρενέργειες» θα πολλαπλασιαστούν. Θα είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ!

Οι πολίτες των νησιών μας, δεν θα κρατήσουν «θέση κοντά τους και δίπλα τους», ούτε θα δώσουν την ευκαιρία να «ξαναδουλέψουν για την προκοπή των νησιών μας» στα κόμματα και τους υποψήφιους του μνημονίου. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να τους ανατρέψουμε!

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, στέλνει «ανοιχτή επιστολή» ανατροπής σε όλους τους πολίτες της Λέσβου. Ενας συνασπισμός εξουσίας, με πυρήνα τον ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ, για το δημοκρατικό και προοδευτικό αύριο των νησιών μας, είναι σήμερα περισσότερο αναγκαίος και εφικτός παρά ποτέ!

Για αυτό ζητάμε ψήφο, για την εναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Για το ρεαλιστικό, εφαρμόσιμο και συγκεκριμένο εναλλακτικό πολιτικό σχέδιο για την έξοδο από την κρίση και την αναπτυξιακή και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και των νησιών μας! Αυτό το σχέδιο έχουμε καταθέσει στην κοινωνία και μέρα με τη μέρα, γίνεται κτήμα όλο και περισσότερων πολιτών!

Μοιράσου το άρθρο!