Πολιτική

07/08/2020 - 15:36

Το σχόλιο του Ταξιάρχη Βέρρου για τις μπύρες...

Με ανάρτησή του ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου ενημέρωσε χθες για τα προβλήματα υδροδότησης σε χωριά της Δυτικής Λέσβου και... σχολίασε με το δικό του μοναδικό τρόπο όσους κάνουν την κλασική στον τόπο μας εύκολη κριτική... Αναλυτικά η ανάρτηση:

Μια μικρή ενημέρωση για τα προβλήματα ύδρευσης σε 3 τουλάχιστον οικισμούς του Δήμου μας. Αρχικά πρέπει να πούμε ότι δικαιολογίες εν έτει 2020 για έλλειψη νερού ή τέτοια αργοπορία στις αποκαταστάσεις βλαβών, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Απολογούμαστε γιαυτό, άσχετα αν είμαστε τελευταίοι στην λίστα αυτών που πρέπει να απολογηθούν. Θα πρέπει επίσης να υπάρχει άμεση ενημέρωση των δημοτών από τους καθ'ύλην αρμόδιους και χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης της βλάβης. Τέλος πάντων. Όσον αφορά το Δ. Δ. Κεραμίου, εκτός απροόπτου, η βλάβη αποκατάσταθηκε. Βρέθηκε και ο τρόπος εντοπισμού μελλοντικών βλαβών - με τον νου βρήκαν το Θιό, όπως έλεγε και ο πατέρας μου-σε ένα δίκτυο καινούριο μεν, άθλιας κατασκευής δε. Στο Δ. Δ. Στυψης, το πρόβλημα εντοπίζεται σε ένα τμήμα του οικισμού, λόγω μικρότερης από το σύνηθες παροχής από τις πηγές - λίγες οι βροχές φέτος. Ηδη πρόκειται να χρησιμοποιηθεί και άλλη πηγή που μέχρι τώρα ήταν ανενεργή.

Για το Δ. Δ Λαφιώνας, όπου αυτή την στιγμή υπάρχει και το μεγαλύτερο πρόβλημα, οι εργασίες επισκευής του αντλητικού συγκροτήματος είναι σε εξέλιξη με εκτίμηση αποκατάστασης έως το αργότερο την Τρίτη,χωρις αυτό να σημαίνει ότι δεν θα συμβεί και νωρίτερα. Στην Στύψη και στην Λαφιώνα υπάρχει υποστήριξη με υδροφόρες πράγμα που δεν μπορούσε να γίνει στο Κεράμι.

Υ. Γ Καλόν θα είναι, κάποιοι τέως αυτοδιοικητικοί-των 120 ψήφων που δεν έβαλαν πέτρα πάνω στην πέτρα 5 χρόνια, αντιθέτως από καταγγελίες άλλο τίποτα- οι οποίοι έχουν άποψη επί παντός επιστητού - μόλις εσχάτως και αφού δεν βρήκαν ούτε καν συνδυασμό για να είναι υποψήφιοι - να είναι προσεκτικοί στις αναρτήσεις τους.

Μπορεί - όπως λένε να πίνουν μπύρες στις παραλίες και να τα "χώνουν" στους παράγοντες, αλλά ξεχνούν ότι όταν ασκούσαν διοίκηση μόνο μπύρα είχε η Καλλονή, για βδομάδες. Γιατί νερό δεν είχε. Ας μην προκαλούν, ας πίνουν τις μπυριτσες τους, ας περνάνε καλά και ας αφήσουν τα κοινά.

Τους είδαμε, τους "απολαύσαμε" και βέβαια τους στείλαμε εκεί που έπρεπε. Στις παραλίες με μπυρίτσες. Δεν έχει και κανένα λούνα πάρκ να "πετάξουν" και κανένα αεροπλάνο

Μοιράσου το άρθρο!