Πολιτική

09/05/2017 - 16:36

Σκληρή απάντηση Σ. Γαληνού στον Αρ. Ελευθερίου και...ούτε το όνομά του δεν λέει...

Σ

κληρή απάντηση του Δημάρχου Λέσβου στο κ.  Άρη Ελευθερίου σχετικά με τις δηλώσεις του για το "σπάσιμο" του Δήμου Λέσβου και το ρόλο του Δημάρχου.  Οι δηλώσεις του κ. Άρη Ελευθερίου στην εφημερίδα Δημοκρατής (τις οποίες αναδημοσίευσε το Lesvsonews.net) προκάλεσαν τόση οργή στο Δήμαρχο κ. Γαληνό που ούτε το όνομα του κ. Ελευθερίου δεν αναφέρει παρά μόνο τον "αποκαλεί συντονιστή της επιτροπής".

 

Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου: 

 

Σχετικά με τις συκοφαντικές και υβριστικές δηλώσεις του συντονιστή της επιτροπής για τη διάσπαση του Δήμου Λέσβου, θέλουμε να σημειώσουμε ότι οι θέσεις του Δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού είναι γνωστές και έχουν διατυπωθεί ξεκάθαρα εδώ και καιρό.

Μοναδική φιλοδοξία του κ. Γαληνού, είναι να φέρει σε πέρας το έργο που έχει αναλάβει, καθώς εξελέγη Δήμαρχος όλης της Λέσβου και ως τέτοιος θα συνεχίσει να εργάζεται για το καλό του τόπου και των δημοτών μέχρι το τέλος της θητείας του.

Οι ανούσιες «κοκορομαχίες» και οι ανέξοδοι λεονταρισμοί φιλοδοξούντων να επανέλθουν στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχουν στόχο τον αποπροσανατολισμό της Δημοτική Αρχής από το έργο της, αλλά το μόνο που καταφέρνουν τελικά είναι να προσφέρουν κάκιστες υπηρεσίες στους συμπολίτες μας.

«Δεν συμμετέχω στα παιχνίδια των λαϊκιστών και των κοινών συκοφαντών. Οι κατηγορίες τους περί δήθεν προδοσίας, στερούνται σοβαρότητας. Είναι ανάξιες οποιουδήποτε σχολιασμού, δεν βρίσκουν παραλήπτη και επιστρέφονται», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός.

Μοιράσου το άρθρο!