Πολιτική

20/09/2016 - 14:00

Σπύρος Γαληνός ενημερώνει Κυριάκο Μητσοτάκη: στελέχη της Ν.Δ. στη Λέσβο μαζί με τη Χρυσή Αυγή

Μιλώντας στο ραδιόφωνο (Παραπολιτικά FM) ο κ. Σπύρος Γαληνός ερωτηθείς αν φοβάται ότι μπορεί να επαναληφθούν τα επεισόδια σήμερα είπε: «Δεν ξέρω αν θα είναι σήμερα  ή μετά από μια-δύο μέρες αλλά αν δεν εκτονωθεί άμεσα η κατάσταση ασφαλώς θα έχουμε και νέα επεισόδια τα οποία θα είναι σοβαρότερα από τα χθεσινά».  

 
Συνεχίζοντας ο δήμαρχος κατήγγειλε: «Χθες κάηκε το hot spot  της Μόριας, υπάρχουν κινητοποιήσεις οι οποίες καθοδηγούνται από συγκεκριμένους κύκλους, ακροδεξιούς κύκλους τους οποίους συμπαρίσταται και κάποιοι άλλοι κομματικοί παράγοντες κομμάτων τα οποία βρήκαν την ευκαιρία για να αυξήσουν τις δυνάμεις των κομμάτων τους και όλο αυτό είναι ένα επικίνδυνο κλίμα το οποίο απειλεί να δημιουργήσει έκρηξη».
 
Μάλιστα ο δήμαρχος του νησιού έκανε γνωστό πως «σήμερα θα ενημερώσω τον πρόεδρο της ΝΔ για τα στελέχη του κόμματός του τα οποία πραγματικά δεν ακούν τις εντολές του κόμματος οι οποίες είναι υπεύθυνες και σοβαρές όμως αυτά τα κομματικά στελέχη, δυστυχώς, συναγελάζονται μαζί με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής  και προκαλούν τα επεισόδια... Είναι 4-5 στελέχη τα οποία εμφορούμενα από προσωπικό μίσος και ιδιωτικά συμφέροντα δικά τους ίσως θέλουν κάποιο δρόμο να ακολουθήσουν πολιτικό, δεν ξέρω αν θα θέλουν να τους ακολουθήσουν μέσα στη ΝΔ διότι δεν είναι η θέση της ΝΔ αυτή… Διαχωρίζω απόλυτα τη ΝΔ διότι η ηγεσία της τοποθετήθηκε ευθαρσώς και απόλυτα κατά τρόπο που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση όμως αυτά τα στελέχη πρέπει να διαγραφούν από τις τάξεις της ΝΔ ακριβώς για να δοθεί το μήνυμα και να σταματήσει όλο αυτό».

Μοιράσου το άρθρο!