Πολιτική

13/09/2010 - 13:46

Στα σχολεία για τον αγιασμό ο νομάρχης Λέσβου

Το 1ο Γυμνάσιο, το 2ο Λύκειο, το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το 1ο, 2ο ΕΠΑΛ & ΕΠΑΣ στη Μυτιλήνη επισκέφθηκε ο νομάρχης Λέσβου, Παύλος Βογιατζής, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο κ. Βογιατζής μετά τον αγιασμό, δήλωσε:

«Η πρώτη ημέρα της σχολικής περιόδου, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και τις μαθήτριες των νησιών μας, αλλά και στους εκπαιδευτικούς μας. Ο καθιερωμένος αγιασμός, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, μας γεμίζει όλους συγκίνηση. Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη συναισθήματα χαράς, αγωνίας, προσμονής, αλλά και ευθύνης για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, τις οικογένειες των μαθητών και των μαθητριών, αλλά και των ίδιων των παιδιών. Θέλω να εκφράσω σε όλους, τις θερμότερες ευχές μου για μια νέα χρονιά δημιουργική και εποικοδομητική. Θέλω παράλληλα να πω στους εκπαιδευτικούς μας, που δεν κατάγονται από τα νησιά μας, ότι στον τόπο αυτό που ήρθατε, θα γνωρίσετε ανθρώπους φιλόξενους, που θα σας αγκαλιάσουν και θα στηρίξουν το έργο σας. Είμαι βέβαιος, ότι ο τόπος μας θα αφήσει στην καρδιά σας τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής σας.

Εύχομαι και πάλι, στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, να πραγματοποιήσουν τους στόχους της παιδαγωγικής διαδικασίας, μέσα από το συναρπαστικό ταξίδι της γνώσης, της συμμετοχής και της συνεργασίας.»

Μοιράσου το άρθρο!