Πολιτική

24/06/2019 - 06:23

Στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Λέσβου "Σαπφώ" ο Δ. Γόμος - Επίσκεψη και στη Δ/νση Γεωργίας

Tη Παρασκευή 21/06/2019 συναντήθηκαν στη διεύθυνση Γεωργίας Ν. Λέσβου ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κος Γόμος Δημήτριος και ο Διευθυντή Αγροτικής Ανάπτυξης Λέσβου κος Λαγουτάρης Γεώργιος. Η συζήτηση ήταν ενημερωτικού περιεχομένου όσον αφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος του νησιού μας, με κυρίαρχα θέματα την δακοκτονία, την στασιμότητα της αξιολόγησης των σχεδίων βελτίωσης, τον μεγάλο αριθμό απορριπτόμενων αγροτών από το πρόγραμμα της βιολογικής γεωργίας και την εξαιρετικά χαμηλή τιμή του αιγοπροβείου γάλακτος με ότι αυτό συνεπάγεται για τις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.

Το Σάββατο 22/6, ως μέλος του Δ.Σ. της νεοϊδρυθείσης γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Λέσβου "Σαπφώ" ο κος Δημήτρης Γόμος - πάντα δίπλα στον αθλητισμό και στις αθλητικές εκδηλώσεις του νησιού μας-  παρευρέθη στο Εθνικό Στάδιο Μυτιλήνης,  παρακολούθησε τον αγώνα της ομάδας του και γιόρτασε μαζί με μεγάλο πλήθος συμπολιτών μας στις εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια της ΕΠΣ Λέσβου.

 

Η  σημερινή επίσκεψη του κου Γόμου Δημητρίου στη Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης αναβλήθηκε για αύριο Τριτη 25 Ιουνίου

Την Tρίτη 25/6 ο κος Δημήτρης Γόμος θα επισκεφτεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης για να συζητήσει με τους αξιωματούχους της υπηρεσίας όσον αφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς κάθε καλοκαίρι λόγω των δασικών πυρκαγιών, οι εν γένει ανάγκες είναι αυξημένες.

 

Μοιράσου το άρθρο!