Πολιτική

27/08/2022 - 15:10

Στη Λέσβο ιδιωτική επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας

Στη Λέσβο θα βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου η οποία θα παρακολουθήσει και την ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 28 Αυγούστου στη μνήμη του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Σταύρου Τσακυράκη.

Η Λέσβος είναι αγαπημένος προορισμός της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις διακοπές της, ενώ πολλά καλοκαίρια πέρασε στο Μόλυβο και την Πέτρα συζητώντας με τον αείμνηστο Σταύρο Τσακυράκη.

Να θυμίσουμε ότι η ΠΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου, το 2020 ανακηρύχθηκε επίτιμη δημότης του δήμου Δυτικής Λέσβου, για το ενδιαφέρον της στην ακριτική νησιωτική Ελλάδα και την παρουσία της στη Λέσβο σε δύσκολες στιγμές του νησιού.
Όπως η ίδια είχε δηλώσει στην τελετή αναγόρευσης στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν είστε μόνοι. Σας υπόσχομαι, ως επίτιμη δημότης Δυτικής Λέσβου πλέον, ότι θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια της γενναιοδωρίας σας. Θα είμαι δίπλα σας, ώστε το νησί να διατηρήσει τη φυσιογνωμία του και τον τρόπο ζωής του, να βαδίσει στον δρόμο της καινοτομίας και της προόδου, πάντα συντονισμένο με τον ρυθμό της αιολικής γης, πάντα αναζητώντας ‘ένα φως καλύτερο’».

 

https://www.ertnews.gr/

Μοιράσου το άρθρο!