Πολιτική

30/11/2019 - 21:13

Στο Διαβολόρεμα η νέα κλειστή δομή μεταναστών στη Λέσβο- Δηλώσεις Ταξιάρχη Βέρρου

Συγκαλείται Κυριακή στις 5 το απόγευμα Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στο ΕΠΑΛ Καλλονής.

Ανακοίνωση Δήμου Δυτικής Λέσβου: 

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και την δρομολογημενη (όπως ενημέρωσε σήμερα το μεσημέρι ο ίδιος ο αρμόδιος Υπουργός κ. Στεφανής) από την κυβέρνηση απόφαση να δημιουργηθεί κλειστή δομή στη θέση "Διαβολορεμα" που βρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Μυτιλήνης, η δημοτική αρχή ενημερώνει τους δημότες ότι:


➡️Συγκαλείται Κυριακή 1/12 στις 5 το απόγευμα Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στο ΕΠΑΛ Καλλονής.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιαρχης Βερρος στη δήλωση του για το θέμα τονίζει

"Παρόλο που ο χώρος που έχει προταθεί για την δημιουργία της κλειστής δομής είναι στα διοικητικά όρια του Δήμου Μυτιλήνης, το ζήτημα αφορά ολόκληρο το νησί. Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου θα είναι από την Δευτέρα κλειστός και η παραίτηση του Δημάρχου στην διάθεση της διοίκησης από σήμερα. Έχει ήδη προταθεί να γίνει κοινή συνεδρίαση των δύο δημοτικών συμβουλίων ώστε με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη να αντιδράσουμε από κοινού και δυναμικά. Τα ψέματα και τα πολλά λόγια τελείωσαν".

To Διαβολόρεμα είναι  μετά την διακλάδωση προς  Λάμπους Μύλους στο δρόμο Μυτιλήνης - Καλλονής προς την πλευρά του ΧΥΤΑ Λέσβου.

up date:

Μιλώντας στην ΕΡΤ Αιγαίου ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης μας είπε ότι «δεν ανακοινώθηκε τελεσίδικα, ειδαμε αυτό το μέρος αλλά ο Υπουργός είδε και άλλα σημεία. Θα δούμε».

Μοιράσου το άρθρο!