Πολιτική

28/04/2022 - 19:09

Στον Άδωνι Γεωργιάδη ο Ιάσων Πιπίνης για να ζητήσει παρεμβάσεις για την ανάπτυξη της Λέσβου

Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη είχε ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού, με καταγωγή από το Μεσότοπο Λέσβου, κ. Ιάσων Πιπίνης, με αντικείμενο παρεμβάσεις που μπορούν να δρομολογηθούν για την ανάπτυξη της Λέσβου.

 

Ο κ. Πιπίνης, το τελευταίο διάστημα εχει πυκνώσει τις επαφές του με στελέχη της κυβέρνησης, με στόχο, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο, να προωθήσει ζητήματα της Λέσβου. «Με τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη εξετάσαμε μεταξύ άλλων, συγκεκριμένες δράσεις που θα μπορούσαν να ανακουφίσουν επαγγελματίες του νησιού, που έχουν πληγεί από την προσφυγική - μεταναστευτική κρίση του παρελθόντος. Χρειάζεται σχέδιο και συντονισμός. Ο κ. Υπουργός, με την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα που τον διακρίνουν, μπορεί να συμβάλλει δραστικά» υποστηρίζει ο κ. Πιπίνης.

 

Ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού τονίζει πως για τη Λέσβο εκπονείται ένα ειδικό σχέδιο. «Γνωρίζοντας σε βάθος τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της Λέσβου, διαμορφώνω ενα σχέδιο με συγκεκριμένες προτάσεις για την αναμόρφωση του νησιού μας. Στο βαθμό που μπορώ θα συμβάλλω ώστε οι παρεμβάσεις αυτες να υλοποιηθούν. Είναι σημαντικό το γεγονός πως ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ένα ειδικό ενδιαφέρον για το νησί μας» τονίζει ο κ. Ιάσων Πιπίνης.

 

Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού επισημαίνει πως το επόμενο διάστημα θα συνεχίσει τις συναντήσεις με φορείς και κατοίκους της Λέσβου, προκειμένου να καταγράψει προβλήματα, αιτήματα και προτάσεις και να δρομολογηθούν λύσεις. «Για την αναμόρφωση της Λέσβου χρειάζεται σοβαρότητα, σχέδιο και σωστός συνονισμός και όχι ακραίες φωνές και μιζέρια που κάποιοι εδώ και καιρό καλλιεργούν» καταλήγει ο κ. Πιπίνης.

Μοιράσου το άρθρο!