Πολιτική

23/05/2019 - 06:56

Στρατής Κύτελης: Σ’ ένα κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο ζήτησε δυνατή εντολή

Μια πραγματικά μεγάλη συγκέντρωση και ... μια φώτο με μηνύματα

Μέσα σ΄ ένα κατάμεστο και με παλμό Δημοτικό Θέατρο, μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης.

Διακοπτόμενος συνεχώς από χειροκροτήματα και με έντονη συγκινησιακή φόρτιση, αναφέρθηκε στην αρχή της ομιλίας στην προσωπική του πορεία στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Από τον πατέρα του Πρόεδρο του μικρού χωριού Σταυρός, την μετέπειτα ανάδειξη του σε ηλικία μόλις 24 χρόνων  δυο φορές ως πρόεδρος κι εκείνος του χωριού του.

Στη συνέχεια δημοτικός σύμβουλος Δήμου Μυτιλήνης και σήμερα Αντιπεριφερειάρχης Β. Αιγαίου.

«Είμαι άνθρωπος της συναίνεσης και του διαλόγου» τόνισε. «Και μ΄ αυτά τα στοιχεία θα συνεχίσω να λειτουργώ κι ως Δήμαρχος. Διάλογο με όλους τους δημότες ανεξαρτήτως πολιτικών καταβολών και χωρίς ιδεοληπτικές εμμονές» Και Συνέχισε:. «Θέλω έναν Δήμο που να μας αξίζει. Έναν Δήμο που θα τον φτιάξουμε όλοι μαζί. Δεν μ΄  ενδιαφέρουν τα κόμματα και που ανήκετε. Γιατί εγώ και ο συνδυασμός μου, ως μοναδικό αντίπαλο βλέπουμε τα προβλήματα του τόπου μας. Γιατί αυτό που μου το ζητάτε εσείς, οι δημότες του τόπου αυτού. Σέβομαι όλους τους αντιπάλους μου για τον αγώνα που δίνουν κι εκείνοι. Είμαι ανοικτός σε όλους και θ΄ αξιοποιήσω τους ικανούς και από άλλους συνδυασμούς. Δώστε μου δυνατή εντολή να κάνω πράξη το όραμα μου για έναν διαφορετικό Δήμο. Έναν Δήμο που θα στέκεται δίπλα στον δημότη, στην καθημερινότητα του». 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού του. Μίλησε για τα μεγάλα έργα που απαιτούνται να γίνουν στον Δήμο αλλά και για την επιμονή του να προχωρήσουν όλα όσα έχουν δρομολογηθεί. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στον βιολογικό της Νότιας Πόλης, στην Νότια Παράκαμψη αλλά στην ολοκλήρωσης των διαδικασιών επέκτασης του σχεδίου πόλης.

Συνεχίζοντας το πρόγραμμα του αναφέρθηκε στο Μεταναστευτικό όπου τόνισε για μια ακόμα φορά πως η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχισθεί ανεξέλεγκτα όπως συμβαίνει τώρα. «Θα απαιτήσουμε άμεση αποσυμφόρηση του ΚΥΤ Μόριας και έλεγχο των ΜΚΟ» τόνισε χαρακτηριστικά.

Επίσης αναφέρθηκε στην αναβάθμιση της Προκυμαίας Μυτιλήνης, στους αθλητικούς χώρους και στην αναγκαιότητα αξιοποίησης του Παλαιού Κολυμβητηρίου στο Λιμάνι ως χώρο πολλαπλών εκδηλώσεων. Υποσχέθηκε τη δημιουργία δημοτικής αστυνομίας προκειμένου να συμβάλει στην δημόσια ασφάλεια.

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση του συνδυασμού σε μια εκδήλωση σταθμός της προεκλογικής περιόδου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην Γ.Γ. Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Γιαννέλλης και ο πρώην Δήμαρχος Μυτιλήνης Άρης Χατζηκομνηνός.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την ομιλία ο Στρατής Κύτελης πέρασε τη βραδιά του σε γνωστό κεντρικό ουζερί της Μυτιλήνης, με τον γιατρό και πρώην Δήμαρχο Πολιχνίτου Παναγιώτη Παρασκευαίδη στέλνοντας ένα σαφές πολιτικό μήνυμα….

Κυτελης Παρασκευαιδης

Μοιράσου το άρθρο!