Πολιτική

27/05/2013 - 19:50

Συγχαρητήρια στην ΑΕΛΚ και... υποσχέσεις για το γήπεδο από Σηφουνάκη, Γιακαλή, Βουνάτσο

Συγχαρητήρια στην ΑΕΛΚ και... υποσχέσεις για το γήπεδο από Σηφουνάκη, Γιακαλή, Βουνάτσο

Από την Κύπρο όπου βρίσκεται ο βουλευτής Ν. Λέσβου του ΠΑΣΟΚ Ν. Σηφουνάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
 
«Συγχαίρω τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση της ΑΕΛ Καλλονής. 
 
Ο πόθος του φίλαθλου κόσμου της Λέσβου εδώ και 30 χρόνια έγινε πραγματικότητα.
Αξίζουν σε όλους θερμά συγχαρητήρια. 
Εύχομαι καλή δύναμη και συνέχεια στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα της Super League.»
 
 

 

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, την Κυριακή 26 Μαΐου 2013, το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, παρακολούθησε τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Α.Ε.Λ.Κ. με τον Ολυμπιακό Βόλου, μαζί με τους πολυπληθείς Λέσβιους συνδημότες μας, οι οποίοι κατέκλυσαν το γήπεδο για στηρίξουν την Α.Ε.Λ.Κ.. 
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο Δήμαρχος συνεχάρη θερμά την ομάδα της Α.Ε.Λ.Κ., τον Πρόεδρο, Νίκο Μιχαλάκη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου, τους ποδοσφαιριστές, και όλους όσοι βοήθησαν στην άνοδο της ομάδας στη Superleague.  
Αποτελεί ένα γεγονός ορόσημο στην αθλητική ιστορία του τόπου και γι’ αυτό όλοι οι συντελεστές θα πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι. Το νησί μας θα έχει την εκπρόσωπό του στην κορυφαία ποδοσφαιρική κατηγορία και γι’ αυτό ως Δήμος Λέσβου, είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε δίπλα σ’ αυτή την μεγάλη προσπάθεια, τονίζει ο κ. Βουνάτσος
 

 

Με αφορμή την άνοδο της ΑΕΛΚ στην Α΄ Εθνική κατηγορία, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Νάσος Γιακαλής, έκανε την παρακάτω δήλωση:
 
«Ο ιστορικός χτεσινός θρίαμβος της ΑΕΛΚ και η καταξίωση της Λέσβου μεταξύ των κορυφαίων στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της χώρας, καταδεικνύει με τον πλέον άμεσο τρόπο, πως όταν λειτουργούμε ενωμένοι, με όραμα, συγκεκριμένο σχέδιο και φιλοδοξία, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.
 
Θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο και «ψυχή της ομάδας» κ. Νίκο Μιχαλάκη, έναν άνθρωπο που πίστεψε στο λεσβιακό ποδόσφαιρο, επένδυσε απλόχερα και είχαμε αυτό το ανεπανάληπτο αποτέλεσμα.
Αυτός ο αγνός συμπατριώτης μας που με το ζήλο του, τον ενθουσιασμό του, επέλεξε άξιους συνεργάτες για να κατορθώσει σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες να φέρει την ομάδα μας στις κορυφαίες 18 της χώρας. 
 
Θέλω ακόμη να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της ομάδας για αυτήν την τεράστια επιτυχία. Τους αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας, γιατί μέσα από δύσκολες συνθήκες με σοβαρότητα, επαγγελματισμό αλλά κυρίως με υψηλό αθλητικό πνεύμα, έδωσαν τις μάχες και τις κέρδισαν.
 
Η συγκλονιστική παρουσία του κόσμου σε κάθε σημείο του ιστορικού Ταρλά, καταδεικνύει πως ο φίλαθλος κόσμος, οι πολίτες της Λέσβου είναι έτοιμοι να αναγνωρίσουν και να υποστηρίξουν πρωτοβουλίες που οδηγούν στην έξοδο από τη μιζέρια.
 
Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν στον εμπνευστή και βασικό συντελεστή του λεσβιακού αυτού ποδοσφαιρικού θαύματος Νίκου Μιχαλάκη, στο Δ.Σ. της ΑΕΛΚ, στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή  Μπάμπη Τεννέ, για την ιστορική αυτή επιτυχία.
 
Το παράδειγμα της ποδοσφαιρικής ΑΕΛΚ, ας τεθεί προς μίμηση για όλους μας στις μικρές και μεγάλες στιγμές της καθημερινότητάς μας.»

 

Η Ν.Ο. της Δημοκρατικής Αριστεράς Λέσβου ,συγχαίρει την τοπική ποδοσφαιρική ομάδα μας ΑΕΛ Καλλονής , για την άνοδό της στην Α κατηγορία . Για  πρώτη φορά νησιωτική ομάδα του Αιγαίου  καταφέρνει τέτοια επιτυχία . Η συλλογικότητα η ενότητα και η στήριξη της τοπικής κοινωνίας στο στόχο αυτό απέδωσε αποτελέσματα. 

Μοιράσου το άρθρο!