Πολιτική

18/10/2013 - 11:24

Συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε Παππάδο και Καλλονή με τις κυβερνητικές του προτάσεις για τους αγρότες

Τ

η Λέσβο θα επισκεφτεί η υπεύθυνη του αγροτικού τμήματος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Κατσινοπούλου το διήμερο 20 – 21 Οκτώβρη 2013.


Η Ειρήνη Κατσινοπούλου μαζί με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο Γιάννη Ζερδελή και κλιμάκιο της Ν.Ε. Λέσβου του κόμματος, θα συναντηθεί με εκπροσώπους γυναικείων συνεταιρισμών απ’ όλη τη Λέσβο την Κυριακή 20 Οτωβρίου στις 11 το πρωί στο καφέ του Γυναικείου Συνεταιρισμού στην Αγία Παρασκεευή, στη πλατεία του χωριού.
Την ίδια μέρα στις 7 το βράδυ θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση αγροτών στην αίθουσα πολιτισμού «Οδυσσέας Ελύτης» στο Παππάδο Γέρας, καταθέτοντας την κυβερνητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τους αγρότες.


Τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου το πρωί θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με εργαζόμενους στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης και της Κτηνιατρικής Υπηρείας της Περιφέρειας Β. Αιγαίου και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λέσβου.
Το μεσημέρι της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου 2013 στις 13:30, η Ειρήνη Κατσινοπούλου, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στο bar του ξενοδοχείου LESVION.
Το βράδυ της ίδιας μέρας στις 8 θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση αγροτών της Βορειοανατολικής Λέσβου στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής αναπτύσσοντaς την κυβερνητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τους αγρότες.

Μοιράσου το άρθρο!