Πολιτική

13/02/2013 - 14:16

Συναντήσεις Γιάννη Κακουλίδη στη Μυτιλήνη

Συναντήσεις Γιάννη Κακουλίδη στη Μυτιλήνη

Συναντήσεις Γιάννη Κακουλίδη στη Μυτιλήνη

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του, με το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, κ. Γιάννη Κακουλίδη, παρουσία του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Λέσβου της ΔΗΜ.ΑΡ., Δημήτρη Βελούτσου και του μέλους της Γραμματείας της Ν.Ε. Λέσβου του κόμματος, Γιώργου Αθηνιώτη.
Ο Δήμαρχος, ευχαρίστησε τον κ. Κακουλίδη για την επίσκεψη και τον ενημέρωσε διεξοδικά για την κατάσταση του Δήμου, για την οικονομική, πολιτική, πολιτιστική, επιχειρηματική και παραγωγική, γενικότερα, ζωή του τόπου και του πρόσφερε αναμνηστικά δώρα.

Ο κ. Κακουλίδης με τη σειρά του, ευχαρίστησε τον κ. Βουνάτσο για την αναλυτική ενημέρωση και τη φιλοξενία και του διεβίβασε τους θερμούς του Προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ., κ. Φώτη Κουβέλη.

Επίσης :
Συνάντηση με το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ κ. Γιάννη Κακουλίδη, είχαν σήμερα το πρωί στην Περιφέρεια, οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Αντώνης Γιαννάκης και Νικόλαος Μάρκου, στα πλαίσια της επίσκεψης του πρώτου στο νησί.

Οι Αντιπεριφερειάρχες ενημέρωσαν τον κ. Κακουλίδη διεξοδικά για τα θέματα που απασχολούν τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ειδικότερα η τοπική αυτοδιοίκηση.
 

Μοιράσου το άρθρο!