Πολιτική

19/10/2013 - 08:00

Συναντήσεις Χριστιάνας Καλογήρου στη Μυτιλήνη

Τη Μυτιλήνη επισκέφθηκε χθες Παρασκευή 18/10/2013 η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου. Η κα Χριστιάνα  Καλογήρου συναντήθηκε με εκπροσώπους του Συλλόγου Ψαράδων «Άγιος Νικόλαος», τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Νανίδη, τον Αντιπρόεδρο κ. Αθανάσιο Νιαούνη και τον Ταμία κ. Νικόλαο Βαξεβάνη  και συζήτησαν τα προβλήματα της προστασίας του οικοσυστήματος  των κόλπων Καλλονής και Γέρας. Επίσης  η κα Καλογήρου δέχθηκε στο γραφείο της τον Πρόεδρο των Εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ κ. Νικόλαο Ιππειώτη, ο οποίος ανέπτυξε λειτουργικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Επιχείρηση Υδρεύσεως - Αποχετεύσεως. Είχε ακολούθως συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών «Το ΔΕΛΦΙΝΙ» κ. Δημήτρη Παπαχρυσό και συζητήθηκαν θέματα, που έχουν σχέση με το «Μουσείο Προσφυγικής Μνήμης 1922» στη Σκάλα Λουτρών , το οποίο και  θα επισκεφθεί το πρωί της Κυριακής η Γενική Γραμματέας. Στη συνέχεια είχε συνεργασία  για υπηρεσιακά θέματα με  τον Διευθυντή της Δ/νσης Διοικητικού- Οικονομικού Βορείου Αιγαίου της ΑΔΑ κ. Ευάγγελο Καλαϊτζή.

Το απόγευμα η Γενική Γραμματέας ΑΔΑ  θα απευθύνει χαιρετισμό  στο Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο, που θα λάβει χώρα στο Επιμελητήριο Λέσβου με θέμα «Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της οικονομικής κρίσης - Οι δυνατότητες για το Βόρειο Αιγαίο».

Το Σάββατο η Γενική Γραμματέας έχει σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ά & Β’ βαθμού καθώς και  με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων του νησιού.

Τέλος την Κυριακή η κα Χριστιάνα Καλογήρου θα παραστεί στο 1ο Τουρνουά WKF Kick Boxing - MMA , που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη Μυτιλήνη, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!