Πολιτική

05/11/2020 - 18:50

Συναντήσεις Π. Χριστόφα με τους δύο Δήμους της Λέσβου για το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης

Συναντήσεις ενημέρωσης, τόσο με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων του Δήμου Μυτιλήνης, κ. Στρατή Τζιμή, όσο και με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου, κ. Ταξιάρχη Βέρρο, πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού, Βιομηχανίας και Ενέργειας, Παναγιώτης Χριστόφας, την Τετάρτη 4 και την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου αντίστοιχα, στο πλαίσιο των διεργασιών για το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (Π.Π.Α.) 2021 – 2025 της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Στις συναντήσεις αυτές, στις οποίες ήταν παρών και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Διασύνδεσης με τους ΟΤΑ Α’ Βαθμού, Νίκος Καρασάββας, έγινε ενημέρωση για τον σχεδιασμό του Π.Π.Α., τέθηκαν οι βάσεις για το στάδιο της διαβούλευσης, που θα ακολουθήσει, ενώ συζητήθηκαν και θέματα προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και των δύο Δήμων.

Στις συναντήσεις συμμετείχαν επιπλέον ο Γενικός Δ/ντης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος & Υποδομών της Π.Β.Α. κ. Χρ. Μαλακός και ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής κ. Γ. Πλακωτάρης. Από πλευράς του Δήμου Μυτιλήνης συμμετείχαν στελέχη των Δ/νσεων Προγραμματισμού και Τεχνικών Έργων και από πλευράς του Δήμου Δυτικής Λέσβου συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σ. Ζαφείρης και Α. Αξής, ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου κ. Α. Ελευθερίου και ειδικοί συνεργάτες.

Αντίστοιχη συνάντηση είχε πραγματοποιηθεί πριν μία εβδομάδα και στη Λήμνο, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες και στα υπόλοιπα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Μοιράσου το άρθρο!