Πολιτική

13/12/2013 - 20:59

Συνάντηση Δημάρχου Λέσβου με εκπροσώπους των αστυνομικών υπαλλήλων

style="text-align: justify;">Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του, με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου, Δημήτρη Αλεξίου, τον Αντιπρόεδρο, Αντώνη Χρυσίδη και τον Ταμία, Βασίλη Ροδόπουλο, καθώς και με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, Αντώνη Αλληγιάννη.
 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το αίτημα των παραπάνω για μετεστέγασης του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής, σε νέο – λειτουργικό κτίριο, και ζήτησαν τη συνδρομή του Δημάρχου στην κατεύθυνση της εξεύρεσης Δημοτικού κτιρίου, που να πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις και υποδομές, οι οποίες θα εξασφαλίζουν τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό και την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
 
Ο Δήμαρχος, αφού άκουσε με προσοχή τις θέσεις των συνδικαλιστών αστυνομικών, δεσμεύθηκε να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την εξεύρεση λύσεως για τη μετεστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής, σε νέο κτίριο αναλόγων προδιαγραφών, με στόχο πάντα την ενδυνάμωση του αισθήματος εξυπηρέτησης των πολιτών.
 
Τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου και της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ευχαρίστησαν τον κ. Βουνάτσο για τη συνάντηση και το ειλικρινές ενδιαφέρον του, τόσο για το συγκεκριμένο ζήτημα, όσο και γενικότερα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, στη Λέσβο.
 
 

Μοιράσου το άρθρο!