Πολιτική

01/10/2015 - 16:07

Συνάντηση Δημάρχου Λέσβου με την κα Cindy Hensley McCain

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, συναντήθηκε στο γραφείο του, με την κα Cindy Hensley McCain, σύζυγο του πρώην υποψήφιου Προέδρου των Η.Π.Α., John McCain, κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε εκτενώς στο μείζον πρόβλημα των μεταναστών – προσφύγων, που ταλανίζει το νησί μας.

Ο Δήμαρχος, αναφέρθηκε αναλυτικά στις συντονισμένες ενέργειες του Δήμου, για παροχή βοήθειας στους ανθρώπους αυτούς, που φθάνουν καθημερινά κατά εκατοντάδες στο νησί μας. Επίσης, ενημέρωσε την κα McCain, για την ολοκληρωμένη πρόταση του Δήμου Λέσβου, για το ζήτημα της διαχείρισης της μεταναστευτικής κρίσης.

Ο κ. Γαληνός, ευχαρίστησε την κα McCain, για την πρωτοβουλία της αυτή, με την οποία δίνεται η δυνατότητα να διαδοθούν οι δομημένες προτάσεις του Δήμου Λέσβου, στην Αμερικανική πολιτική ηγεσία, και μέσω της ευαισθητοποίησης  της κοινής γνώμης, να δοθεί ρεαλιστική και βιώσιμη λύση στο  μεταναστευτικό πρόβλημα. Επίσης, την ενημέρωσε για την υποψηφιότητα της Μυτιλήνης, για την ανάδειξή της ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, του έτους 2021.

Η κα McCain, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη μέχρι τώρα προσφορά του στη διαχείριση της κρίσης και τον διαβεβαίωσε ότι θα κοινοποιήσει προς κάθε κατεύθυνση την πρότασή του. Επίσης, δεσμεύθηκε να υποστηρίξει με κάθε τρόπο την υποψηφιότητα της Μυτιλήνης, για την ανάδειξη της ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, για το 2021.

Τέλος, ο Δήμαρχος, έδωσε στην κα Cindy Hensley McCain, και στους συνεργάτες της αναμνηστικά δώρα.

 

Μοιράσου το άρθρο!