Πολιτική

02/08/2013 - 14:31

Συνάντηση Δημάρχου Λέσβου με τον Πρόεδρο του Παγγεραγωτικού Συλλόγου Αθήνας

Τον Πρόεδρο του Παγγεραγωτικού Συλλόγου Αθήνας, κ. Ευστράτιο Χατζηχρήστο και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, κ. Γεώργιο Βουνάτσο, δέχθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος.
Ο κ. Χατζηχρήστος αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πολύ καλή συνεργασία και το ειλικρινές ενδιαφέρον του για τον Σύλλογο, διαχρονικά και ως Βουλευτής και ως Νομάρχης και ως Δήμαρχος, τον ενημέρωσε αναλυτικά για τις σημαντικές δραστηριότητες του Παγγεραγωτικού για τη διατήρηση, ανάδειξη και προώθηση της κουλτούρας της παράδοσης, του πολιτισμού, των εθίμων, των φυσικών καλλονών και γενικότερα του τουριστικού προϊόντος της Γέρας και ολόκληρης της Λέσβου, καθώς και για τη διαρκή έκδοση της εφημερίδας του Συλλόγου του και για τα διάφορα άλλα έντυπα του.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους κ. Χατζηχρήστο Ευστράτιο και Βουνάτσο Γεώργιο, τους συνεχάρη για τις δράσεις του συλλόγου, για τις πολυποίκιλες δραστηριότητες τους και την προβολή του νησιού μας, ιδίως στην εξαιρετικά δύσκολη αυτή συγκυρία. Τους ενημέρωσε δε λεπτομερώς για τις προσπάθειες της Δημοτικής μας Αρχής για την επίλυση των συσσωρευμένων εδώ και χρόνια προβλημάτων του Νησιού μας, καθώς και για τις δράσεις της, με στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας. Τέλος, τους παρακάλεσε να μεταφέρουν τους θερμούς χαιρετισμούς της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του ιδίου, προς τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε όλους τους συμπατριώτες μας Γεραγώτες της Αθήνας. 
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Μοιράσου το άρθρο!