Πολιτική

12/11/2012 - 07:27

Συνάντηση Δημάρχου με τον Επιθεωρητή Λιμενικού Σώματος

Συνάντηση Δημάρχου με τον Επιθεωρητή Λιμενικού Σώματος

 

Τον Δήμαρχο Λέσβου, Δημήτρη Βουνάτσο, επισκέφθηκε ο Επιθεωρητής Λιμενικού Σώματος Βορείου & Νοτίου Αιγαίου, Υποναύαρχος, κ. Αθανάσιος Χονδρονάσιος, συνοδευόμενος από το Λιμενάρχη Μυτιλήνης, κ. Μανώλη Βόμβα και συζήτησαν θέματα συνεργασίας Λιμενικού Σώματος – Δήμου Λέσβου, ιδίως σε ο,τι αφορά στη λαθρομετανάστευση στο νησί και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Χονδρονάσιο για την επίσκεψη τονίζοντας ότι και ως Βουλευτής και ως Νομάρχης και ως Δήμαρχος έχει πάντοτε άριστη συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα, το οποίο και σήμερα παρά τις αντιξοότητες διοικητικές – λειτουργικές και οικονομικές που αντιμετωπίζει επιτελεί στο ακέραιο το καθήκον του, άλλα όμως, η αντιμετώπιση του προβλήματος των λαθρομεταναστών,  όπως όλοι γνωρίζουν, είναι υπεράνω των δυνάμεων του, σε όλο το Ανατολικό Αιγαίο. Είναι ένα πρόβλημα που απαιτεί συνολική πολιτική αντιμετώπιση σε νέες βάσεις, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί, τελικά, είναι πρόβλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι Ελληνικό.
Τέλος, ο κ. Βουνάτσος πρόσφερε αναμνηστικά δώρα στον κ. Χονδρονάσιο, για τον εορτασμό της 100ετίας της απελευθέρωσης του νησιού μας.
 

Μοιράσου το άρθρο!