Πολιτική

12/03/2013 - 05:31

Συνάντηση Δημάρχου με βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Π.Κουρουμπλή

Συνάντηση Δημάρχου με βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Π.Κουρουμπλή

Δευτέρα 11/03/2013 το μεσημέρι, ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, δέχθηκε στο γραφείο τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ- Ε.Κ.Μ. και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, Παναγιώτη Κουρουμπλή, τον οποίο συνόδευαν, ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ., Γιάννης Ζερδελής και ο Δημοτικός Σύμβουλος, Γιώργος Πάλλης.
Παρουσία και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Αναστασίας Αντωνέλλη, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Κουρουμπλή, με τον οποίο συνδέονται με προσωπική φιλία παλαιόθεν για την επίσκεψη και τον ενημέρωσε διεξοδικά για τα κατεπείγοντα προβλήματα του Δήμου και τις προοπτικές ανάπτυξης του τόπου μας.

Ειδικότερη ανάπτυξη των θεμάτων Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου, έκανε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και Πρόεδρος του Δ.Σ. του αντίστοιχου Ν.Π.Δ.Δ. (Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, Κέντρο Κακοποιημένων Γυναικών, Ολοκληρωμένη Μονάδα για Ασθενείς με Νόσο Αλτσχάϊμερ, Ιατροκοινωνικό Κέντρο του Δήμου, Σίτιση Απόρων, Ιατρικές Εξετάσεις Κοινωνικών Ομάδων, Κ.Α.Π.Η. κλπ.) για τα οποία ζητήθηκε, ακόμη μια φορά η συμπαράσταση του ΣΥ.ΡΙ.Ζ.Α., στην επίλυση των υφισταμένων προβλημάτων.  
Ο κ. Κουρουμπλής ευχαρίστησε τόσο τον Δήμαρχο, όσο και την κα Αντωνέλλη, για την υποδοχή και την αναλυτική ενημέρωση  και δεσμεύθηκε να αναδείξει κατάλληλα τα ζητήματα που τέθηκαν, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Μοιράσου το άρθρο!