Πολιτική

29/02/2016 - 06:40

Συνάντηση Γ. Πάλλη με την αν.υπουργό Τουρισμού Ε. Κουντουρα για τις επιπτώσεις από προσφυγικές ροές

Συνάντηση στο υπουργείο Τουρισμού, με την αναπληρώτρια υπουργό Ανάπτυξης και Τουρισμού είχε την προηγούμενη βδομάδα στην Αθήνα, ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Πάλλης.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου Λέσβου κ. Κ. Κατσαρός.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Γ. Πάλλης, εξέθεσε στην υπουργό, το σύνολο των θεμάτων που αφορούν τις επιπτώσεις που έχουν ο προσφυγικές ροές στον τουρισμό του νησιού, παρουσίασε μια σειρά από σκέψεις και προτάσεις ούτως ώστε όχι μόνο να «σωθεί» η φετινή τουριστική σεζόν, αλλά και να αποτελέσει η προσφυγική κρίση μια ευκαιρία για τον επανασχεδιασμό πάνω σε νέες βάσεις της τουριστικής ανάπτυξης τη Λέσβου, ενώ ζήτησε από την υπουργό, το υπουργείο να εντάξει στο μέγιστο δυνατό βαθμό, τόσο τη Λέσβο, όσο και τα άλλα νησιά, που ο τουρισμός τους επηρεάζται από τις τουριστικές ροές, στις δραστηριότητες τουριστικής προβολής του Υπουργείου και του ΕΟΤ.

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν επίσης μια σειρά από θέματα που αφορούν τον σχεδιασμό της τουριστικής ανάπτυξης της Λέσβου, ενώ και από τις δύο πλευρές συμφωνήθηκε ότι θα πρέπει να υπάρχει μία όσο το δυνατό καλύτερη και πιο στενή συνεργασία της

Μοιράσου το άρθρο!