Πολιτική

23/12/2015 - 22:26

Συνάντηση Γ. Μουζάλα με ΜΚΟ στη Μυτιλήνη - Από Φλεβάρη τάξη στο χάος (ηχητικό απόσπασμα)

Μ

έχρι το Φλεβάρη το υπουργείο σχεδιάζει να ολοκληρώσει το συντονισμό των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που βρίσκονται στη Λέσβο, όπως τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας στην ΕΡΤ μετά το πέρας της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στη ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής με τη συμμετοχή φορέων και εκπροσώπων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

 

«Η σύσκεψη έγινε για να βελτιωθεί η δουλεία των εθελοντών και ΜΚΟ που παρουσιάζει προβλήματα οργάνωσης, με αποτέλεσμα να χάνονται ανθρώπινοι και οικονομικοί πόροι, να μην έχουμε τη μέγιστη αποτελεσματικότητα αλλά να δημιουργούνται και προβλήματα, τόνισε ο κύριος Μουζάλας.

Αυτό το είχαμε υποσχεθεί , τώρα μπορούμε να το κάνουμε και θα κριθούμε από το Φλεβάρη και μετά.» «Είναι σημαντικό να επανακτήσουμε την κυριαρχία στα εδάφη μας , δηλαδή όποιος έρχεται για βοήθεια στο προσφυγικό να την προσφέρει βάση οργανωμένου σχεδίου χωρίς να θίγεται η αυτοτέλειά του αλλά και χωρίς να θίγεται η εθνική μας κυριαρχία.

«Βρήκαμε μεγάλη ανταπόκριση από τις ΜΚΟ γιατί και αυτοί συνειδητοποιούν ότι και η δική τους δουλειά υπονομεύεται από το χάος που δημιουργείται» είπε ο Γιάννης Μουζάλας.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο με τις δηλώσεις του Υπουργού Γ.Μουζάλα στην ΕΡΤ

:

 

ηχοληψία: Γ. Παπαδόπουλος

Μοιράσου το άρθρο!