Πολιτική

11/10/2011 - 13:53

Συνάντηση Περιφερειάρχη με μαθητές σχολείων που τελούν υπό κατάληψη

Εκπροσώπους των μαθητών του 3ου, του 4ου και του 5ου Λυκείου της Μυτιλήνης, που διαδήλωσαν σήμερα το πρωί στους δρόμους της πόλης, πραγματοποιώντας παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης κ. Αθανάσιος Γιακαλής.

Ο κ. Γιακαλής έγινε αποδέκτης των αιτημάτων των μαθητών και συζήτησε γενικότερα μαζί τους για αρκετή ώρα, τόσο για το μείζον ζήτημα του θέματος των βιβλίων και της συμπλήρωσης του μηχανογραφικού, αλλά ειδικότερα για τη Λέσβο και των κτηριακών προβλημάτων που παρατηρούνται στα σχολικά συγκροτήματα.

Ο Περιφερειάρχης παρουσία των μαθητών, επικοινώνησε με τον αρμόδιο για τις σχολικές εγκαταστάσεις Δήμαρχο Λέσβου κ. Δημήτρη Βουνάτσο και σε συνεννόηση μαζί του όρισε μία κοινή συνάντηση των μαθητών, των εκπροσώπων των δύο φορέων της αυτοδιοίκησης και των Διευθυντών των σχολείων, για την προώθηση άμεσων παρεμβάσεων για τη διευθέτηση των σημαντικών προβλημάτων που παρατηρούνται στις κτηριακές υποδομές. Η συνάντηση αυτή ορίστηκε για την 31/10 το πρωί στο γραφείο του ιδίου.

Μοιράσου το άρθρο!