Πολιτική

01/12/2022 - 12:16

Συνάντηση Περιφερειάρχη μέλη του με του Συλλόγου Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης «Ελιά σε Δράση»

Ο  Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης  συναντήθηκε την Τετάρτη  30.11.2022  με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης «Ελιά σε Δράση» Παναγιώτη Λύμπο και τον Γενικό Έφορο Χαράλαμπο Βερβέρη .

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου με εθελοντική δράση την σίτιση και παροχή ειδών α’ ανάγκης σε ευάλωτες οικογένειες της Λέσβου , συνομίλησαν  και ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη σχετικά με τους σκοπούς του συλλόγου που δραστηριοποιείται από το 2021,ενώ του πρόσφεραν το πρώτο Ημερολόγιο που εξέδωσαν με τίτλο «Γνωρίστε τη Λέσβο». Παράλληλα ζήτησαν την συνδρομή της Περιφέρειας στη δημιουργία ενός Λευκώματος το οποίο πρόκειται να   ενισχύσει τους σκοπούς του Συλλόγου.

 Ο Περιφερειάρχης ανταποκρινόμενος θετικά στο αίτημα αναφορικά με την   μελλοντική έκδοση του Λευκώματος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Ως Περιφερειακή Αρχή εξ αρχής είμαστε πάντα κοντά στους Εθελοντές με πρόθεση να βοηθήσουμε θετικά το έργο τους. Η Εθελοντικές Δράσεις  εκπορεύονται πάντα από το περίσσευμα της ψυχής του καθενός ως προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο και  ότι μας περιβάλλει και έχει ανάγκη από την ανθρώπινη συμβολή.»

Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Έφορος του Συλλόγου Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης «Ελιά σε Δράση» , οι οποίοι ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για το θερμό κλίμα που τους υποδέχθηκε και την ανταπόκριση στο αίτημά τους.

Μοιράσου το άρθρο!