Πολιτική

27/06/2019 - 19:01

Συνάντηση Θ.Βαλσαμίδη με το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Λέσβο

Επί τάπητος τα προβλήματα των αστυνομικών υπαλλήλων και θέματα που αφορούν την ασφάλεια των πολιτών στη συνάντηση του Θ. Βαλσαμίδη με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λέσβου

Επίσκεψη στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ν. Λέσβου πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ν. Λέσβου κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης, στα πλαίσιο της οποίας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Ροδόπουλο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λέσβου και συζητήθηκαν τα προβλήματα των αστυνομικών υπαλλήλων και γενικότερα θέματα που αφορούν την ασφάλεια των πολιτών. Στη συνάντηση επίσης συμμετείχαν ο τ. Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Δημήτρης Αλεξίου και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κυριάκος Πετρέλλης.  

 

Πιο συγκεκριμένα συζητήθηκαν τα εξής θέματα:

 

  1. Η ανάγκη ενίσχυσης των υπηρεσιών με σύγχρονα οχήματα και κατάλληλο εξοπλισμό, καθώς και με υλικοτεχνική υποδομή. Σε εξέλιξη βρίσκεται σχετική προμήθεια με τη χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.
  2. Τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά στα πλαίσια της διαχείρισης του μεταναστευτικού – προσφυγικού και τα οποία έχουν φθάσει στο μη περαιτέρω την αντοχή των αστυνομικών υπαλλήλων και των αρμόδιων Υπηρεσιών.
  3. Οι συνέπειες από την πρόσφατη αλλαγή διατάξεων των Ποινικού Κώδικα, οι οποίες οδηγούν σε περαιτέρω αύξηση της παραβατικότητας.
  4. Η ανάγκη ενίσχυσης της Υπηρεσίας Δίωξης των Ναρκωτικών.

 

Στη συνέχεια ο κ. Βαλσαμίδης επισκέφθηκε τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης και ενημερώθηκε από τους υπαλλήλους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

 

Ο κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης, αφού ευχαρίστησε τους αστυνομικούς υπαλλήλους για την αδιάκοπη καθημερινή προσφορά τους κάτω από αντίξοες συνθήκες τα τελευταία χρόνια λόγω του μεταναστευτικού - προσφυγικού, επισήμανε ότι βασικός στόχος της επόμενης Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας θα είναι οι γειτονιές να γίνουν ξανά ασφαλείς, ώστε όλοι οι πολίτες να νιώθουν σιγουριά και ασφάλεια στα σπίτια τους, στη δουλειά τους, στις καθημερινές μετακινήσεις και δραστηριότητές τους.

Μοιράσου το άρθρο!