Πολιτική

12/06/2012 - 13:03

Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης παρουσία του Δημάρχου

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους, Γιάννη Βατό, Γιάννη Τσακίρη, Ηλία Κουνιαρέλλη, και τον ειδικό συνεργάτη του για θέματα Πολιτικής Προστασίας, Δημήτρη Μουτζούρη, παρέστη τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012, το απόγευμα, στη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης.

Ο Δήμαρχος, συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης, Θεόδωρο Στεργίου για την επιτυχημένη προσπάθεια διάθεσης στη Λέσβο, σημαντικών τόνων πατάτας, τόσο Νευροκοπίου, Αχαΐας, όσο και του Λεκανοπεδίου Καλλονής, σε χαμηλές τιμές, για να βοηθηθούν συμπολίτες μας που δοκιμάζονται σκληρά από την οικονομική κρίση. Αμέσως μετά ο κ. Βουνάτσος, ενημέρωσε αναλυτικά τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας για μια σειρά σημαντικών έργων που θα εκτελεστούν το αμέσως προσεχές διάστημα στον τ. Δήμο Μυτιλήνης, όπως  η έναρξη εργασιών δρόμου προς Νοσοκομείο από ύψος του φούρνου Γενιτσαριώτη, η κατασκευή τοιχίου στήριξης του δρόμου «Ναυμαχίας Έλλης», από το Άγαλμα της Μικρασιάτισας Μάνας μέχρι το εργοστάσιο Καλαμάρη, η κάλυψη κατεστραμμένων  τμημάτων οδοστρώματος σε διάφορα σημεία της πόλης, εργασίες βελτίωσης στο Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων, στην Ουτζά κλπ. Επίσης, ζήτησε την άμεση και συστηματική συνεργασία, ενόψει της διάθεσης και στον τ. Δήμο Μυτιλήνης σημαντικού αριθμού εργαζομένων από το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, για την καθαριότητα παραλιών, δρόμων, πάρκων, αλσυλλίων, περιαστικών δασών, τοίχων από διάφορες αναγραφές, παιδικών χαρών, κλπ., σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή, καθώς και τη διοικητική και οικονομική στήριξη του Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων, στην Ουτζά, για να λειτουργήσει αποτελεσματικά και γενικότερα για την αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων στη Μυτιλήνη.

Οι παριστάμενοι Αντιδήμαρχοι έδωσαν ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για τον ειδικότερο σχεδιασμό της συνεργασίας , ώστε να αποβεί όσο το δυνατό πιο αποτελεσματική.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης, ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή για την ειλικρινή και έμπρακτη αυτή διάθεση αξιοποίησης των μελών της Δημοτικής Κοινότητας, η οποία ανέλαβε συγκεκριμένα καθήκοντα υλοποίησης των δράσεων.

Μοιράσου το άρθρο!