Πολιτική

13/11/2013 - 07:23

Συνέχεια στην ηλίθια κόντρα ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και ΠΑΣΠ στη Μυτιλήνη

trong>Τα παιδάκια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΠΑΣΠ στη Μυτιλήνη εξακολουθούν να παίζουν μέσα από το facebook και τις αφίσες. Νέα ανακοίνωση  της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ μετά  την ανάρτηση στο facebook του Γραμματέα της ΠΑΣΠ Μυτιλήνης.  Είναι κρίμα που οι φοιτητικοί εκπρόσωποι ασχολούνται με την απόλυτη ανοησία! Απόλυτο κενό, απόλυτο τίποτα  και κατάντια !

Ανακοίνωση ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης

Συνεχίζει να προκαλεί ο Γραμματέας της ΠΑΣΠ Μυτιλήνης, σύνεδρος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και εκλεκτός φίλος της Νέας Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ(Αφού έτσι και αλλιώς τα 5/9 της Νομαρχιακής είναι φοιτητές ,μέλη της ΠΑΣΠ Μυτιλήνης).
Σε μία ανορθόγραφη και ασύντακτη πρόταση που δεν γνωρίζουμε πού ξεκινάει και που σταματά , προσπαθεί να αλλοιώσει την μεγάλη «γκάφα» που έκανε προχθές και εξέθεσε την παράταξή του και το Τοπικό ΠΑΣΟΚ.
Χαρακτηρίζει «κλαψιάρηδες» και «γραφικούς» τους αντιπάλους του , αναφέρεται σε γεγονότα που τα περισσότερα από αυτά είναι φημολογίες που αν διάβαζε τα πρακτικά των Συνελεύσεων και αν έρχονταν σε αυτές ίσως δεν θα συνέχιζε τις πολιτικές του γκάφες.
Ο ίδιος, γνήσιο τέκνο του φανατισμού και της λασπολογίας, αναφέρεται σε γεγονότα που έγιναν μεταξύ κοινών μελών μας πέρυσι, αγνοεί τον ξυλοδαρμό κοπέλας από φοιτητή της ΠΑΣΠ Μυτιλήνης ,όπως και ο ίδιος ένα μήνα πριν είχε προβεί σε έκτροπα με μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Εμείς ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης, επειδή δεν θέλουμε να συνεχιστεί το κλίμα τρομοκρατίας που επιθυμείτε, διαγράψαμε ένα μέλος το οποίο υπερέβη των αρχών και αξιών της οργάνωσης και ενεπλάκη στα επεισόδια.
Εμείς είχαμε και έχουμε την αρχή μας να απομονώνουμε στοιχεία που δεν συνάδουν με την οργάνωση.(ΑΜ 052)
Στο δελτίο τύπου τότε(ΑΜ 052) είχαμε προτείνει να κάνετε το ίδιο και εσείς…
Αλλά εσείς τον άνθρωπο που ήταν πρώτο στα επεισόδια και κράταγε αιχμηρό αντικείμενο στα χέρια του τον κάνατε και Γραμματέα ΠΑΣΠ Μυτιλήνης.

Οι γκάφες συνεχίζονται και τα προβλήματα είναι ακόμη μεγαλύτερα.
Θα προτείναμε στην ηγεσία της ΠΑΣΠ Μυτιλήνης να καταθέσει πλέον προτάσεις για το κοινό καλό όλων…
Αν δεν το θέλει ,τότε μπορεί να συνεχίσει την δουλειά της που τόσο καλά ξέρει να κάνει, όπως το να είναι στα μαγαζιά τη νύχτα και να μαζεύεται για παιχνίδια Ticu σε σπίτια…
Σαφέστατα την καλούμε να πάει και στις καταλήψεις που στηρίζει με θέρμη και όχι τα στελέχη της να φύγουν διακοπές και να λάμπουν διά της απουσίας τους.
Τα στελέχη που είναι και ΠΑΣΠ και ανήκουν στην Νομαρχιακή της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ ή τα στελέχη που είναι ΠΑΣΠ και ανήκουν στο τοπικό ΠΑΣΟΚ θα είναι και αυτά στις καταλήψεις;
Το τοπικό ΠΑΣΟΚ θα είναι και αυτό στις καταλήψεις;

Ακόμη βέβαια δεν λάβαμε μία απάντηση για την σεξιστική αφίσα που προσβάλλει τις κοπέλες που συμμετέχουν στην ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης, όπως και το Γυναικείο φύλλο εν γένει.
Βέβαια από την τελευταία ρήση του ίδιου «Είμαι ο Χρήστος και ΛΑΤΡΕΥΩ τις γυναίκες» μας δείχνει ο ίδιος ο Γραμματέας σας το πολιτικό του ήθος, τις μεθόδους του και το πνευματικό του επίπεδο.


ΥΓ: Θα του προτείναμε από το να αναρτά παλιές αφίσες και προτάσεις από ξεχασμένα Blog , ή και να αναρτά τόσο χαμηλού επιπέδου κείμενα (Ο Θεός να τα κάνει «κείμενα») να επισκεφτεί τα σχολεία της Α Βάθμιας Εκπαίδευσης μπας και μάθει συντακτικό , ορθογραφία και να τονίζει τις λέξεις..

ΥΓ 2 : Θα τον καλούσαμε να δώσει εξηγήσεις και στην εταιρία που προβάλλει ως χορηγό της αφίσας και δεν έχει καμία σχέση με πολιτικές παρατάξεις (Absolut Vodca), το κατά πόσον η ίδια γνώριζε ότι ο Γραμματέας της ΠΑΣΠ Μυτιλήνης χρησιμοποίησε το λογότυπο του προϊόντος για την εμετική και προσβλητική αφίσα του.


Διαβάστε την αφορμή της κόντρας:

«Ιερόδουλες» και.. οργή ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης για αφίσα της ΠΑΣΠ

 

Μοιράσου το άρθρο!