Πολιτική

30/04/2012 - 14:09

Συνεχίζει τις περιοδείες ο Π.Καπάρας- Συνάντηση με το Δήμαρχο Λέσβου

Συνάντηση με το Δήμαρχο Λέσβου Δημήτριο Βουνάτσο, πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι, ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Καπάρας. Ο Υποψήφιος Βουλευτής ενημερώθηκε για τα φλέγοντα θέματα του Δήμου αλλά και για την πορεία σημαντικών έργων πνοής για τους πολίτες της Λέσβου.

-----------------

Συνεχίζοντας την περιοδεία του στη Λέσβο, ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Καπάρας, επισκέφτηκε το περασμένο Σάββατο την Αρίσβη, το Κεράμι, τη Σκάλα Καλλονής, τη Φίλια, την Ανεμώτια και το Σκαλοχώρι, ενώ την Κυριακή βρέθηκε στα χωριά της Γέρας και στο Ίππειος.

Στις συναντήσεις του με τους πολίτες, ο κ. Καπάρας μίλησε για την κρίση, τις αγωνίες και τα προβλήματα όλων των Ελλήνων, τονίζοντας πως «τούτες τις δύσκολες ώρες, κάποιοι επιλέγουν την απογοήτευση, κάποιοι τη φυγομαχία και κάποιοι άλλοι την ανέξοδη κριτική, αρνούμενοι τις δικές τους μικρές ή μεγάλες ευθύνες, επενδύοντας στα αδιέξοδα της κοινωνίας και κερδοσκοπώντας επάνω στις αγωνίες του λαού μας. Είναι όμως ώρα για υπευθυνότητα, για ξεκάθαρο λόγο, για σαφείς θέσεις. Το ΠΑΣΟΚ και σε αυτήν την μάχη, παρουσιάζεται ως η μοναδική δύναμη ευθύνης που μπορεί να αντιμετωπίσει την κρίση.».

Μοιράσου το άρθρο!