Πολιτική

18/05/2011 - 10:21

Συνεχίζεται το κράξιμο του Βουλευτή του ΛΑ.ΟΣ. για την προκλητική ερώτησή του

Δήλωση Ηλία Γιαννίρη σχετικά με την ερώτηση στη βουλή του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Κοραντή για τη διοργάνωση φεστιβάλ Ελληνοτουρκικής φιλίας

Σχολιάζοντας την ερώτηση που κατέθεσε στην βουλή ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Κοραντής, ο περιφερειακός σύμβουλος Ηλ. Γιαννίρης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ο Οικολογικός Άνεμος στο Βόρειο Αιγαίο υπερψήφισε τις προτάσεις της εταιρείας «Αρχιπέλαγος» και της «Συνύπαρξης και Επικοινωνίας στο Αιγαίο» για τη διοργάνωση φεστιβάλ Ελληνοτουρκικής Φιλίας στη Μυτιλήνη, εκδηλώσεις που έχουν ξαναγίνει στο παρελθόν. Ο συνδυασμός μας είναι αντίθετος σε απόψεις αντιτουρκικού μένους που διατυπώθηκαν μέσα στο ΠΣ, αλλά και στο πνεύμα της ερώτησης του κ Κοραντή. Στεκόμαστε αρωγοί σε τέτοιες πρωτοβουλίες συνεργασίας αυτοδιοικήσεων, επιχειρηματιών και πολιτών. Το  Αιγαίο πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει τους λαούς των δύο χωρών, σε αντίθεση με τους σχεδιασμούς των πολεμοκάπηλων, των εμπόρων όπλων και των μυστικών υπηρεσιών. Υποστηρίζουμε τους πολίτες, τους φορείς και τους επιχειρηματίες και στις δυο πλευρές του Αιγαίου που μοχθούν καθημερινά και συνδέουν το μόχθο τους με τη φιλία των λαών. Οι κοινές εκδηλώσεις που αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο βρίσκονται σε αυτή την κατεύθυνση»

Μοιράσου το άρθρο!