Πολιτική

07/12/2011 - 06:40

Συνοδεία μεγάλης αστυνομικής δύναμης η παρουσία των πολιτικών στη γιορτή του Αγίου Νικολάου στο Πλωμάρι!!!

yle="text-align:justify;">Ασυνήθιστα μεγάλη αστυνομική δύναμη έδωσε το παρόν στο Πλωμάρι λόγω της παρουσίας των πολιτικών για την εορτή του Αγίου Νικολάου πολιούχου του Πλωμαρίου. Φυσικά ο κόσμος αποδοκίμασε τους πολιτικούς οι οποίοι δεν στήριξαν τον αγώνα του Πλωμαρίου. Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Αναπληρωτής Υπουργός , Βουλευτής, Περιφερειάρχης και Γενικός Γραμματέας και άλλοι. Κάποιοι έφυγαν από τα στενά με σχέδιο διαφυγής αλλά Καντάφι.


Αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε η περιφορά της εικόνας του Αγίου Νικολάου συνοδία της στρατιωτικής μπάντας. Πολλοί αστυνομικοί με πολιτικά επιτηρούσαν τα στενά κατά μήκος του δρόμου που οδηγεί στον Άγιο Νικόλαο για παν ενδεχόμενο και άλλοι ήταν συνεχώς δίπλα στους πολιτικούς “άρχοντες” μας. Η γιορτινή μέρα για το Πλωμάρι χάνει κάτι από το νόημα της, με αυτές τις παρουσίες και καταστάσεις. Αυτός που έφυγε πρώτος και δεν ήταν στην περιφορά ήταν ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου που τα άκουσε και εκείνος. Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Δήμαρχος πήγε σε έναν καφενέ που βρίσκεται σε στενό για να μην είναι κάπου κεντρικά… εκεί τον ακολούθησαν και κάποια άλλα πρόσωπα.

Το παρόν στη σημερινή θρησκευτική γιορτή έδωσαν ο Στρατηγός την 98 ΑΔΤΕ κ. Μανωλάς, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ν. Σηφουνάκης, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σπ. Γαληνός, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Δ. Χαλκιώτης, ο Περιφεριάρχης Βορείου Αιγαίου Ν. Γιακαλής, ο Δήμαρχος Λέσβου Δ. Βουνάτσος καθώς και αντιπρόσωποι από το Πολεμικό Ναυτικό, την Πυροσβεστική και την Αστυνομία. Πολλοί από τους πολίτες του Πλωμαρίου κρατήθηκαν λόγω της Άγιας Ημέρας και δεν άνοιξαν το στόμα τους να κράξουν όλους αυτούς που δεν στήριξαν τον αγώνα του Πλωμαρίου. Χαρακτηριστικά αστεία είναι και μια μαρτυρία που ακούσαμε, το αυτοκίνητο που επέβαινε ο Δήμαρχος μαζί με τον Στρατηγό σταμάτησε έξω από το πρώην Δημαρχείο Πλωμαρίου, εκεί μόλις βγήκε με τα πρώτα ουυυυυυυ και αποδοκιμασίες που άκουσε, μπήκε ξανά στο αυτοκίνητο και έδωσε εντολή στον οδηγό να τους πάει μέχρι την εκκλησία, τότε ο Στρατηγός του είπε: Γιατί κύριε Δήμαρχε, πάμε με τα πόδια, το περπάτημα κάνει καλό… 

 

πηγη: http://www.plomarinews.gr/

Μοιράσου το άρθρο!