Χρόνος ανάγνωσης :
1'Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων , κος Χαράλαμπος Αθανασίου στο πλαίσιο συνεργασίας που έχει με το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας ανακοινώνει ότι σύντομα θα λειτουργήσει λιμενοφυλάκιο στην Σκάλα Πολιχνίτου .
Ο κος Αθανασίου είχε επισκεφτεί στις 13 Σεπτεμβρίου την Σκάλα Πολιχνίτου και είχε συναντηθεί με αλιείς και στελέχη του Λιμενικού για το πρόβλημα αυτό.
Η αμεσότητα με την οποία ενήργησε το ΥΕΝ μετά από την παρέμβαση-πρότασή του για λύση του προβλήματος αποδεικνύει εμπράκτως ότι η Κυβέρνηση Σαμαρά έχει ως σκοπό να λύνει τα προβλήματα και όχι να τα διογκώνει.
Ο ίδιος ευχαριστεί τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας , Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για την άμεση ανταπόκρισή του σε ένα ζωτικό θέμα της περιοχής και προτείνει την προοπτική επαναλειτουργίας του Λιμενικού Σταθμού με σκοπό την πληρέστερη εξυπηρέτηση όλων των εμπλεκομένων.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τη συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου με αντιπροσώπους των ψαράδων και του Λιμενικού Σώματος.
Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
Διαμαρτυρία για την ψηφιακή κάρτα εργασίας στον τουρισμό και την εστίαση – Αιτήματα για ευελιξία και πραγματικές λύσεις
Βόρειο Αιγαίο – Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου με αρμοδιότητες στον τουρισμό, Ιωάννης...
Ημέρα Μνήμης της Εθνικής Αντίστασης: Δήλωση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη
Με αφορμή την σημερινή επέτειο των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και...
Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης στην εκπομπή "Οπου Υπάρχει Ελλάδα" - Τι αναφέρει για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για ένα μήνα κηρύχθηκαν οι Δήμοι Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου, λόγω...
Τα πιο διαβασμένα της εβδομάδας
Τελευταίες ειδήσεις
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις