Πολιτική

15/07/2019 - 17:17

ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου για το προσφυγικό: η ΝΔ για 4 χρόνια δυσφημούσε το νησί μας

Aνακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου:

H δήλωση του νέου υπουργού ΠΡΟΠΟ για την διαχείριση του προσφυγικού στο νησί μας, θέτει μπροστά στις μεγάλες  ευθύνες τους όλους αυτούς, ανάμεσά τους και τους τοπικούς κύκλους της ΝΔ, που επί 4 χρόνια το μόνο που έκαναν ήταν να δυσφημούν την Λέσβο, στο όνομα των μικροπολιτικών τους σκοπιμοτήτων,  σε όλο τον κόσμο, μιλώντας για την ""ντροπή της Μόριας".

Τα. όποια, λάθη, παραλήψεις, ακόμα και οι ολιγωρίες της κυβέρνησης του Σύριζα στη διαχείριση των προσφυγικών ροών με τίποτα δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την τυφλή και μονομερή αντιπολίτευση της ΝΔ, και την εκμετάλλευση  του προσφυγικού ζητήματος για κομματικές σκοπιμότητες. 

Ο Σύριζα και σε αυτό το θέμα, θα κάνει  υπεύθυνη αντιπολίτευση, θέτοντας πάνω απ όλα, όχι το κομματικό του όφελος όπως έκανε η Ν.Δ., αλλά  την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις καλές συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται στο ΚΥΤ της Μόριας, κάτι που άλλωστε είναι προς το συμφέρον του τόπου μας αλλά και την ασφάλεια και ευημερία των κατοίκων του νησιού μας

Μοιράσου το άρθρο!