Πολιτική

30/10/2018 - 12:14

ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου:Η περιφέρεια ανακοινώνει προσλήψεις αλλά δεν προσλαμβάνει ούτε έναν κτηνίατρο

Αγροτικό γραφείο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου: Η κ. Καλογήρου αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι ενώ είναι πολύ ικανή στις δημόσιες σχέσεις και στην δημιουργία επικοινωνιακών εκδηλώσεων είναι παντελώς ανίκανη να σχεδιάσει και να οργανώσει τις Υπηρεσίες της για το καλό του κοινωνικού συνόλου και της προστασίας του εισοδήματος του αγροτικού κόσμου

 

Δέκα έξι υπαλλήλους θα προσλάβει ως μόνιμο προσωπικό  η Περιφέρεια και μέσα σ αυτούς δεν υπάρχει ούτε ένας κτηνίατρος για τις ανάγκες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Λέσβου!

Αποδεικνύεται έτσι πλέον με τον πιο φανερό τρόπο ότι η κ. Καλογήρου όχι μόνο αδιαφορεί για την στελέχωση της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας και την πρωτογενή παραγωγή αλλά επί πλέον κορόιδευε τους κτηνοτρόφους πέρυσι στην επιζωοτία της ευλογιάς όταν τους έλεγε ότι ζητά προσωπικό από το Υπουργείο κι εκείνο δεν της δίνει.

Δεν είναι όμως πρώτη φορά που η Περιφέρεια άλλα φαίνεται να λέει κι άλλα να κάνει. Το καλοκαίρι του 2016, μας έλεγε, ότι δεν εκτελούσε το πρόγραμμα άρσης του καταρροϊκού πυρετού εξ αιτίας έλλειψης προσωπικού, ενώ την ίδια στιγμή είχε αποσπασμένους κτηνιάτρους σε άλλες Υπηρεσίες της Περιφέρειας σε διαφορετικά καθήκοντα!

Τώρα,  στους κτηνοτρόφους που την επισκέφτηκαν την περασμένη Πέμπτη ανακοίνωσε πως θα κάνει ελέγχους  στο νωπό γάλα, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα, για να χτυπήσει τις ελληνοποιήσεις.  Ανακάλυψε δηλαδή, τώρα ξαφνικά, αυτό που φωνάζαμε πάντα. Ότι μπορεί και πρέπει η Περιφέρεια μέσω των Υπηρεσιών της να κάνει ελέγχους στα τυροκομεία για την προστασία των ΠΟΠ τυριών.

Με όλα αυτά η κ. Καλογήρου αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι ενώ είναι πολύ ικανή στις δημόσιες σχέσεις και στην δημιουργία επικοινωνιακών εκδηλώσεων είναι παντελώς ανίκανη να σχεδιάσει και να οργανώσει τις Υπηρεσίες της για το καλό του κοινωνικού συνόλου και της προστασίας του εισοδήματος του αγροτικού κόσμου

Μοιράσου το άρθρο!