Πολιτική

21/06/2011 - 14:49

Συσκέψεις Δήμου σε Ερεσσό, Κεραμειά,Μεσότοπο

Χθες, Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011, το απόγευμα στο Πολύκεντρο της Τοπικής Κοινότητας Κεραμειών πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό την προεδρία του Δημάρχου Λέσβου Δημήτρη Φ. Βουνάτσου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Τοπικές Κοινότητες Κεραμειών, Ίππειους, Μυχούς, Κάτω Τρίτους, Λάμπου Μύλων, Ασωμάτου και Συκούντας, οι οποίες εκπροσωπήθηκαν από τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων. Παρέστησαν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Βατός, και Καθαριότητας Ηλίας Κουνιαρέλλης καθώς και ο Αντιδήμαρχος Αγιάσου-Ευεργέτουλα Γιώργος Βουνάτσος και ο Προϊστάμενος Διοικητικών Υπηρεσιών της Δημ. Ενότητας Ευεργέτουλα Νίκος Βαχαράκης. Ο Δήμαρχος Λέσβου έδωσε εντολή αμέσου επίλυσης εκκρεμούντων προβλημάτων των Κοινοτήτων αυτών, για ορισμένα δε άλλα δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες προς επίλυσή τους. Οι παριστάμενοι Πρόεδροι ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή Λέσβου για τις θετικές αυτές εξελίξεις.

Εξάλλου, ευρεία σύσκεψη υπό την προεδρία του Δημάρχου Λέσβου Δημήτρη Φ. Βουνάτσου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011 το απόγευμα στην Ερεσό για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Δημοτικής Ενότητας Ερεσού. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών Απόστολος Πατέστος,  Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Βατός, Καθαριότητας Ηλίας Κουνιαρέλλης, Γεωργίας, Κτηνοτροφίας, Αλιείας, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Τεχνολογίας & Πληροφορικής Γιάννης Τσακίρης, ο Αντιδήμαρχος Ερεσού-Αντίσσης Αντώνης Κουμαράς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου Χρήστος Κορδώνης, ο τέως Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Απόστολος Αθανασιάδης, ο τέως Δήμαρχος Ερεσού-Αντίσσης Σωτήρης Καρδαράς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μανώλης Κωνσταντιδέλλης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ερεσού Ανδρέας Αντωνακόπουλος και μέλη του Συμβουλίου αυτού, ο Προϊστάμενος των Διοικητικών Υπηρεσιών της Δημ. Ενότητας Ερεσού-Αντίσσης κ. Θεοδωρής, στελέχη των διαφόρων φορέων της τοπικής κοινωνίας και  εργαζόμενοι στον Δήμο.

Όμοια σύσκεψη το πρωί της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Κοινότητα Μεσοτόπου με τους ίδιους περίπου προαναφερόμενους Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους καθώς και με τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Γρηγόρη Βραχνό και τα μέλη του Συμβουλίου αυτού και εκπροσώπους των διαφόρων φορέων του χωριού.

Μοιράσου το άρθρο!